ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ψευδή και κίτρινα δημοσιεύματα για την Θ. Φωτίου καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ψευδή και κίτρινα δημοσιεύματα για την Θ. Φωτίου καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Για πανικό μπροστά στη μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και προσπάθεια σπίλωσης στελεχών του κόμματος κάνει λόγο η Κουμουνδούρου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ψευδή, κίτρινα δημοσιεύματα σχετικά με την Θεανώ Φωτίου, , με αφορμή άρθρου της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» για την πρώην υπουργό.

Όπως εξηγεί ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά από σχεδόν τρία χρόνια που συνταξιοδοτήθηκε, υπεγράφη η απόφαση για να εισπράξει το εφάπαξ της, μαζί με μια σειρά άλλων δημοσίων υπαλλήλων που είχαν κάνει αίτηση την ίδια εποχή.

Πληροφορούμε, συνεχίζει, τον συντάκτη του «αποκαλυπτικού άρθρου» ότι τα capital controls απαγορεύουν τις αναλήψεις και όχι την πίστωση ποσών εκ μέρους του δημοσίου σε δικαιούχους.

«Είναι προφανές ότι δεν είναι το ποσό, δεν είναι ο χρόνος που πέρασε μέχρι να καταβληθεί το εφάπαξ στην κα Φωτίου ούτε τα capital controls» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

Είναι ο πανικός μπροστά στη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και η προσπάθεια σπίλωσης ενός έργου - των μέτρων για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης - που έχει εγγραφεί στη συλλογική συνείδηση των πολιτών με θετικότατο πρόσημο.

Η κάρτα σίτισης, η δωρεάν παροχή ρεύματος, η επιδότηση ενοικίου - δηλαδή η ανακούφιση εκατοντάδων χιλιάδων φτωχών και χτυπημένων από τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές ανθρώπων - αυτός είναι ο στόχος, καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.