ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαδημούλης: Η ρεαλιστική στροφή του ΣΥΡΙΖΑ εγκρίθηκε στην κάλπη παραπάνω από ό,τι περιμέναμε

Παπαδημούλης: Η ρεαλιστική στροφή του ΣΥΡΙΖΑ εγκρίθηκε στην κάλπη παραπάνω από ό,τι περιμέναμε

Το εντυπωσιακό εκλογικό αποτέλεσμα κόντρα στις προβλέψεις, τη δύσκολη συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και δανειστών και την «πληγή» της διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε σήμερα, Κυριακή (27/09/2015) ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του κόμματος, Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Η ρεαλιστική στροφή του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα εγκρίθηκε στην κάλπη θεαματικά, παραπάνω από ότι κι εμείς περιμέναμε, έχοντας υπογράψει μια πολύ δύσκολη συμφωνία και έχοντας και την πληγή της διάσπασης» σημείωσε ο κ. Δημήτρης Παπαδημούλης μιλώντας στον Real Fm.

«Η ψήφος την Κυριακή ήταν μια αίσθηση ότι μπροστά μας έχουμε δύσκολα μέτρα, βαριά, αλλά εμπιστευόμαστε περισσότερο τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα ότι μπορούν να τα εφαρμόσουν με δικαιότερο τρόπο, ότι μπορούν να παλέψουν καλύτερα από τους προηγούμενους το θέμα του χρέους» πρόσθεσε.

Παράλληλα, επεσήμανε πως «εάν καταφέρουμε να περάσουμε αυτούς τους δύσκολους ανηφορικούς μήνες τότε θα μπορέσουμε από τα μέσα του 2016 να έχουμε ανάκαμψη της οικονομίας».

«Ο στόχος της κυβέρνηση είναι να εφαρμόσουμε τη συμφωνία και να περάσουμε με επιτυχία την πρώτη αξιολόγηση έτσι ώστε μέσα στο χρόνο να έρθει η απομείωση του χρέους και να προχωρήσει η σταθεροποίηση του τραπεζικού συστήματος» σημείωσε ο κ. Παπαδημούλης.

Ρoή Ειδήσεων