ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεϊμαράκης: Τα ψέματα του Τσίπρα αποκαλύπτονται (vid)

Μεϊμαράκης: Τα ψέματα του Τσίπρα αποκαλύπτονται (vid)

Τα βέλη του κατά του πρωθυπουργού έστρεψε ο υπηρεσιακός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Μεϊμαράκης έδωσε το στίγμα της αντιπολίτευσης που θα ασκήσει η Νέα Δημοκρατία ενώ παράλληλα έστειλε ενωτικό μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματος.

Ο ίδιος γνωστοποίησε και τη στάση που θα κρατήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά τη διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων λέγοντας ότι η ΝΔ θα ψηφίσει «όχι», ενώ σχετικά με την αυριανή (4/10) ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Βουλής είπε, μεταξύ άλλων, ότι από τη στιγμή που η ψηφοφορία είναι μυστική ο κάθε βουλευτής θα ψηφίσει κατά συνείδηση.

«Λίγο μετά τις εκλογές, η πολιτική απάτη αποκαλύπτεται σε όλη της την έκταση. Επιβεβαιώνεται τώρα ότι ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος βιάστηκαν να πάνε τη χώρα σε εκλογές χωρίς να τους ενδιαφέρει τι θα γίνει στη χώρα, κυρίως μόνο για εσωκομματικούς δικούς τους λόγους. Εκανε εκλογές για να κάνει ανασχηματισμό, για να απαλλαγεί από εκείνους που έμειναν πιστοί στις αρχές που όλοι μαζί εξέφραζαν τότε, αλλά κυρίως για να προλάβει την φοροκαταιγίδα που καιροσκοπικά ανέβαλε για το τέλος του χρόνου», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μεϊμαράκης.

«Μόλις δύο εβδομάδες μετά τις εκλογές τα ψέματα Τσίπρα αποκαλύπτονται σε όλο της το μεγαλείο και η ανεπάρκειά του κάνει το γύρο του κόσμου, αρχής γενομένης από τις ΗΠΑ».

Ο κ. Μεϊμαράκης κράτησε αποστάσεις από τον γραμματέα του κόμματος και πρόεδρο της ΚΕΦΕ λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Πρέπει να σας πω ότι με τον πρόεδρο της ΚΕΦΕ έχω να συνομιλήσω μαζί του δια ζώσης και από τηλεφώνου από την Κυριακή των εκλογών».

Σχετικές ειδήσεις