ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Νίκος Νικολόπουλος δεν αποκλείει επιστροφή του στη ΝΔ

Ο Νίκος Νικολόπουλος δεν αποκλείει επιστροφή του στη ΝΔ

Με τη φράση «ποτέ δεν πρέπει να αποκλείεις τίποτα» ο Νίκος Νικολόπουλος απαντά στο ενδεχόμενο επιστροφής του στη Νέα Δημοκρατία.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Νίκος Νικολόπουλος ερωτηθείς για το αν θα ψηφίσει τα μέτρα που έρχονται τόνισε πως «δεν θα δώσουμε λευκή εντολή».

«Σήμερα αποφασίζονται τα 48 προαπαιτούμενα και πρέπει όλοι να μελετήσουμε το 1, 2, 22, 25 και 33 . Δε θα ήθελα να στείλω στο απόσπασμα 20.000 δανειολήπτες. Πρέπει να δούμε αν θα ανακεφαλαιοποιήσουμε τις τράπεζες με δημόσιο χρήμα και να βγάλουν στο σφυρί τις πρώτες κατοικίες», είπε μεταξύ άλλων, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (05/10/2015) στον ΑΝΤ1.

Ερωτηθείς αν παίρνει αποστάσεις από την κυβέρνηση, εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του, προσθέτοντας ότι θέλει να στηρίξει «με κριτική διάθεση και διαφορετική πολιτική κίνηση» και πρόσθεσε «θέλω να στηρίξω την παρούσα κυβέρνηση, αλλά να περιορίσουμε τα όσα έρχονται».

Σχολιάζοντας τη χθεσινή του απουσία από την ψηφοφορία για τον πρόεδρο της Βουλής, είπε ότι «πολλές φορές η απουσία είναι πιο ισχυρή από την παρουσία» και δικαιολόγησε την κίνησή του λέγοντας ότι επρόκειτο για «μια ηχηρή διαμαρτυρία για όσα έγιναν, μια προειδοποίηση για όσα έρχονται».

Σχετικές ειδήσεις