ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεϊμαράκης: Ο προϋπολογισμός φέρνει φοροκαταιγίδα και ύφεση

Μεϊμαράκης: Ο προϋπολογισμός φέρνει φοροκαταιγίδα και ύφεση

Σκληρή κριτική στο προσχέδιο του προϋπολογισμού που κατατέθηκε στη Βουλή από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, άσκησε ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Εξερχόμενος από τη Βουλή, μετά το πέρας της συζήτησης για τις προγραμματικές δηλώσεις, ο κ. Μεϊμαράκης σημείωσε ότι ο κ. Τσίπρας: «προσπάθησε επί μιάμιση ώρα να μας εξοντώσει, λέγοντας πόσο ωραία είναι η κατάσταση που παρέλαβε και που θα συνεχίσει».

Σημείωσε δε ότι: «Το προσχέδιο του προϋπολογισμού που κατατέθηκε μας προσγειώνει στην πραγματικότητα» και συμπλήρωσε πως «έρχονται περικοπές και μάλιστα μεγάλες, φοροκαταιγίδα, ύφεση και έλλειμμα και το 2015 και το 2016, αύξηση της ανεργίας και το 2015 και το 2016».

Αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία συμπλήρωσε ότι «είναι ένα υπεύθυνο κόμμα που εκπροσωπεί τη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, χωρίς να έχει σχέση με νεοφιλελεύθερες πολιτικές».
«Η ΝΔ, παρά τα εσωκομματικά της ζητήματα που καλείται να αντιμετωπίσει, παραμένει συγκροτημένη πολιτική δύναμη που θα προασπίσει όσα υποστηρίζει, με σκοπό την πορεία της χώρας για ανάπτυξη».

Σχετικές ειδήσεις