ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαρήγα: Θα κάνετε τη βρόμικη δουλειά που δεν πρόλαβαν οι προηγούμενοι

Παπαρήγα: Θα κάνετε τη βρόμικη δουλειά που δεν πρόλαβαν οι προηγούμενοι

Το ΚΚΕ δεν εύχεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να πετύχει, γιατί θα είναι ζημιά για το λαό, αν περάσει το αντιλαϊκό και αντεργατικό της πρόγραμμα, υποστήριξε η Αλέκα Παπαρήγα, κατά τη συζήτηση στη Βουλή για τις προγραμματικές δηλώσεις.

Το ΚΚΕ θέλει η κυβέρνηση να αποτύχει, όχι διότι είναι ανίκανη, όπως ισχυρίζονται άλλα κόμματα ή επειδή θα την πουλήσουν οι εταίροι της, αλλά διότι ο λαός θα της βάλει εμπόδια, πρόσθεσε η κ. Παπαρήγα.

«Θα κάνετε τη βρόμικη δουλειά που δεν προλάβανε οι προηγούμενοι να ολοκληρώσουν, αλλά θα κάνετε και καινούργια. Τα προαπαιτούμενα δεν θα είναι μόνο αυτά του μνημονίου. Θα έρθουν και άλλα, γιατί κάθε μονοπωλιακός όμιλος θα βάζει τα δικά του», υποστήριξε η Αλέκα Παπαρήγα και διευκρίνισε ότι μοχλοί της βρόμικης δουλειάς είναι τα μνημόνια και η ρύθμιση του χρέους αλλά και η προσέλκυση επενδύσεων δήθεν για ανάκαμψη.

Επίσης, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση ποντάρει στη δυσαρέσκεια και την απογοήτευση που υπάρχει στο λαό, καθώς και στο γεγονός ότι από το 2012 και μετά το λαϊκό κίνημα είναι σε τέλμα με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος καλλιεργούσε τη λογική ότι μέσα από την κάλπη θα λυθούν τα προβλήματα.

Αναφερόμενη στη θέση της κυβέρνησης ότι θα εκμεταλλευτεί τη γεωστρατηγική θέση της χώρας, τόνισε ότι η γεωστρατηγική θέση της Ελλάδας είναι η βάση της Σούδας, το Νατοϊκό στρατηγείο της Θεσσαλονίκης, το ελληνικό στρατηγείο επιχειρήσεων της ΕΕ στη Λάρισα, ο χερσαίος σχηματισμός μάχης στη Νέα Σάντα Κιλκίς, η βάση του ΝΑΤΟ στο Άκτιο, η νέα βάση του ΝΑΤΟ σε νησί του Αιγαίου που συζητάει η κυβέρνηση, η εγκατάσταση των μη επανδρωμένων αεροσκαφών στην Κρήτη. Ανέφερε πως με τη συμμετοχή στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, δεν υπάρχει ειρήνη και σταθερότητα και υπογράμμισε ότι το ΚΚΕ δεν θέλει μια Ελλάδα που συμμετέχει στο μακελειό άλλων λαών.

Σχετικές ειδήσεις