ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σιγή ασυρμάτου απο το Μαξίμου για τις πτήσεις Π.Καμμένου

Σιγή ασυρμάτου απο το Μαξίμου για τις πτήσεις Π.Καμμένου

Την ώρα που το Υπουργείο Άμυνας βγάζει τη μια ανακοίνωση μετά από την άλλη προκειμένου να διαψεύσει τις μετακινήσεις του Π. Καμμένου με ελικόπτερο του Ελληνικού Στρατού εντός Αττικής, το Μέγαρο Μαξίμου κρατά σιγή ασυρμάτου.

Σε αντίθεση φυσικά με την περίπτωση της Κ. Σαββαΐδου που για την κυβέρνηση η απομάκρυνση της από τα καθήκοντα της αποτελεί ζήτημα... αρχής, μετά το σάλο που έχει προκληθεί από την εισαγγελική κλήτευσή της με την ιδιότητα της «υπόπτου τέλεσης του κακουργήματος της απιστίας», η υπόθεση των ελικοπτέρων του κύριου Καμμένου χαίρει ειδικής (;) μεταχείρισης.

Οι ανακοινώσεις μάλιστα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας δημιουργούν περισσότερα ερωτήματα, καθώς κάνουν πλέον λόγο για… πτήσεις, αντί για πτήση.

Διαβάστε τις ανακοινώσεις:

Δευτέρα 19/10:

«Επειδή ο πόλεμος λάσπης συνεχίζεται, επαναλαμβάνουμε: Ουδέποτε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος χρησιμοποίησε ελικόπτερο για την μετάβασή του στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας από την Σχολή Ευελπίδων ή άλλες περιοχές της Αττικής. Οι συνεχιζόμενες αναφορές είναι ψευδείς, συκοφαντικές και εκ του πονηρού. Οι πτήσεις των ελικοπτέρων που χρησιμοποίησε για υπηρεσιακούς και μόνο λόγους, για τη μετάβασή του σε απομακρυσμένες περιοχές ή σε πεδία ασκήσεων, είναι καταγεγραμμένες σε επίσημα βιβλία πτήσεων».

Παρασκευή 16/10:

«Δημοσιεύματα που φέρουν τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο να χρησιμοποιεί ελικόπτερο για να μεταβαίνει στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας είναι ψευδή, συκοφαντικά και έχουν μοναδικό σκοπό να ρίξουν "λάσπη στον ανεμιστήρα".

Το ελικοδρόμιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας έχει σταματήσει να χρησιμοποιείται από το Νοέμβριο του 2004. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας μετέβη με ελικόπτερο στις 14 Οκτωβρίου 2015-συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Γεώργιο Γιακουμάκη ΠΝ και τον Αρχηγό Στόλου Αντιναύαρχο Κωνσταντίνο Καραγεώργη ΠΝ-στην Φρεγάτα «Σπέτσαι» που έπλεε καταμεσής του Αιγαίου για εκπαιδευτικές βολές του Ναυτικού».

Σχετικές ειδήσεις