ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πετούν» τις περιουσίες των Ελλήνων στο… Εurogroup

«Πετούν» τις περιουσίες των Ελλήνων στο… Εurogroup

Τσίπρας και Ολάντ αποκάλυψαν σήμερα ότι για το πιο κρίσιμο ζήτημα που αφορά στην ακίνητη περιουσία των Ελλήνων, θα αποφασίσει το Eurogroup – Καμία τύχη για τον τόπο!

Τελικά ισχύει αυτό που λένε ότι ο διάβολος βρίσκεται στις λεπτομέρειες και τούτο διότι οι πολιτικές δηλώσεις πρέπει πάντα να ερμηνεύονται πίσω από τα προφανή.

Πίσω από τις λέξεις και τα ευχολόγια του Τσίπρα και του Ολάντ κρύβονται μεγάλες αλήθειες και υποχωρήσεις της ελληνικής κυβέρνησης τις οποίες θα τις πληρώσει ακριβά ο λαός.

Ίσως το πιο σημαντικό στοιχείο από την κοινή συνέντευξη Τύπου των δυο ανδρών είναι το γεγονός ότι και οι δύο, «πέταξαν» το μέγα ζήτημα των κατασχέσεων των ακινήτων στο Eurogroup!!!!

Αυτό είναι κάτι που το επεσήμανε ο Γάλλος πρόεδρος σε μια αποστροφή του λόγου του, ο οποίος τόνισε μεν ότι δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει ένα πλαφόν στις κατασχέσεις και πρόσθεσε ότι το θέμα πρέπει να το δει το Eurogroup.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά;

Ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα για τις περιουσίες των Ελλήνων! Ένα ζήτημα για το οποίο ο κ. Τσίπρας υποτίθεται ότι θα έδινε πολιτική λύση, περνάει τώρα στα χέρια σκληρών τεχνοκρατών, οι οποίοι δεν έκαναν πίσω σε κανέναν δημοσιονομικό παραλογισμό.

Ο κ. Ολάντ λειτουργώντας ως «λαγός» των δανειστών μας αποκάλυψε ότι κατασχέσεις θα γίνουν, απλά οι δανειστές έχουν κολλήσει στο ποσό επί των οποίων θα γίνονται οι κατασχέσεις.

Την ίδια ώρα, είναι αξιοσημείωτο ότι ο κ. Τσίπρας επανέλαβε πολλές φορές τη λέξη Grexit, επαναφέροντας και πάλι το εφιαλτικό σενάριο εξόδου της χώρας, μιλώντας παράλληλα και για «αόρατα» συμφέροντα που θέλουν να στερήσουν από τη χώρα μας, το δικαίωμα της Εθνικής Κυριαρχίας.

Ο λαός δεν τρώει κουτόχορτο. Ο κ. Τσίπρας μετά την υποτιθέμενη σκληρή διαπραγμάτευση, μετά από πρωτοφανείς υποχωρήσεις της κυβέρνησής του και μετά από τρεις προσωπικές εκλογικές του νίκες, μας λέει κατάμουτρα ότι η χώρα πάλι κινδυνεύει.

Αυτό όπως αντιλαμβάνεστε είναι το νέο «τυράκι» προκειμένου ο λαός να… χωνέψει τις κατασχέσεις της πρώτης κατοικίας.

Όμως, όπως πολλές φορές έχουμε επισημάνει από το Newsbomb.gr η κοροϊδία έχει κι αυτή τα όριά της, όπως βεβαίως και η ανοχή του ελληνικού λαού.

Ίσως ο κ. Τσίπρας θα πρέπει να βρει μια άλλη «καραμέλα» για να φοβίσει τον ελληνικό λαό.

Η τρομολαγνία «καθίστε να δώσουμε και τα σπίτια μας για να μείνουμε στο ευρώ» δεν πείθει κανέναν κύριε Τσίπρα.

Σε ότι αφορά αυτούς που επιβουλεύονται την Εθνική μας Κυριαρχία καλό θα κάνουν οι σύμβουλοί του να ενημερώσουν τον κ. Τσίπρα ότι οι πρωθυπουργοί όταν αναφέρονται σε ζητήματα κυριαρχίας οφείλουν να μιλούν με ονόματα και στοιχεία και όχι με αοριστολογίες, μόνο και μόνο για να δημιουργείται κλίμα τρομοκρατίας.

Αν γνωρίζει κάτι παραπάνω να το ομολογήσει χωρίς καμία καθυστέρηση στον ελληνικό λαό.

Τέρμα ο πολιτικός τσαρλατανισμός.

Σχετικές ειδήσεις