ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αμανατίδης: Οι μόνοι αγώνες που χάνονται είναι αυτοί που δεν δίνονται

Αμανατίδης: Οι μόνοι αγώνες που χάνονται είναι αυτοί που δεν δίνονται

Στον εορτασμό της Θεσσαλονίκης και τα μηνύματα των ημερών αναφέρθηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης, μετά τη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, υποστηρίζοντας πως «οι μόνοι αγώνες που χάνονται είναι αυτοί που δεν δίνονται».

«Με συνέπεια και αξιοπρέπεια δίνουμε αγώνα ενωμένοι ώστε η χώρα μας να αποκτήσει προοπτική, μέλλον και να βγούμε από την οικονομική κρίση στην οποία βρισκόμαστε. Η Θεσσαλονίκη μπορεί να παίξει κυρίαρχο ρόλο στην προσπάθεια αυτή. Στην οικονομική κατάσταση που είμαστε οι μόνοι αγώνες που χάνονται είναι αυτοί που δεν δίνονται. Ενωμένοι μπορούμε να βγούμε από αυτή την κρίση για το μέλλον που αξίζει στη χώρα μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός κ. Αμανατίδης.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Αντώνης Σαουλίδης, μετά τη δοξολογία υπογράμμισε πως «μπορούμε να πατήσουμε γερά στα πόδια μας, να αφήσουμε πίσω κάθε δυσκολία».

Η δήλωση του έχει ως εξής: «Σήμερα γιορτάζουμε έναν από τους μεγαλύτερους Αγίους της χριστιανοσύνης. Για εμάς τους Θεσσαλονικείς είναι διπλά συμβολική η σημερινή μέρα. Γιορτάζουμε τον πολιούχο και προστάτη της πόλης μας Άγιο Δημήτριο καθώς επίσης και τη συμβολή του στην απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης μας. Ας εμπνευστούμε όλοι οι Έλληνες από την αυταπάρνηση του Αγίου Δημητρίου αλλά και από την πίστη του μαθητή του Νέστορα για να ανακτήσουμε τη χαμένη μας αισιοδοξία. Να πιστέψουμε και πάλι ότι μπορούμε να πατήσουμε γερά στα πόδια μας. Να πιστέψουμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε. Ότι μπορούμε να αφήσουμε πίσω κάθε δυσκολία. Χρόνια πολλά σε όλους».

Σχετικές ειδήσεις