ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις Γεωργιάδης: Εμείς στον εθνικό ύμνο στεκόμαστε προσοχή, όχι σαν τον Τσίπρα

Άδωνις Γεωργιάδης: Εμείς στον εθνικό ύμνο στεκόμαστε προσοχή, όχι σαν τον Τσίπρα

Τα εγκαίνια του προεκλογικού του γραφείου στην Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε ανήμερα του εορτασμού του Αγίου Δημητρίου, ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αδωνις Γεωργιάδης.

«Είναι για μένα πολύ αγαθή τύχη ότι 26 Οκτωβρίου, μία μέρα χαρμόσυνη για τη Θεσσαλονίκη, χαρμόσυνη για την Ελλάδα, διότι είναι η μέρα που απελευθερώθηκε η Θεσσαλονίκης μας από τους Τούρκους το 1912. Αισθάνομαι πολύ μεγάλη χαρά που έρχομαι εδώ 26 Οκτωβρίου του 2015 για να μας απελευθερώσω από την ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς», δήλωσε ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Αφού χαρακτήρισε την υποψηφιότητα του ως «αναπάντεχη» και ξεκαθάρισε με νόημα πως δεν διαθέτει «μηχανισμούς», ανέφερε:«Κάναμε αγιασμό, ξέρετε γιατί; Είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι και το λέμε με υπερηφάνεια. Δεν δίνουμε εξετάσεις στην Αριστερά. Θέλουν αυτοί να είναι άθεοι με "γεια τους με χαρά τους"»!

Και κατέληξε λέγοντας ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ: «Εμείς είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι, μας αρέσει η Ελλάδα, την αγαπάμε την Ελλάδα και όταν ακούμε τον εθνικό μας ύμνο στεκόμαστε προσοχή, όχι σαν μερικούς μερικούς που στο άγαλμα, μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη με ανοιχτά τα πόδια και τα χέρια στις τσέπες, σαν να μην καταλαβαίνουν τι είναι αυτό που ακούνε. Στη Ρωσία ήταν σούζα. Γιατί αν δεν ήταν σούζα θα τον είχαν μπαγλαρώσει. Μη λέμε τώρα ονόματα και μην θίγουμε υπολήψεις».

Πηγή Φωτογραφίας Τhestival