ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζιτζικώστας: Προαναγγέλλει Επιτροπή «Σοφών» και Αντιπροέδρους στη ΝΔ

Τζιτζικώστας: Προαναγγέλλει Επιτροπή «Σοφών» και Αντιπροέδρους στη ΝΔ

Μία διαφορετικής σύνθεση, απ’ ότι έχουμε συνηθίσει, Επιτροπή Σοφών προτείνει ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Τζιτζικώστας. Και όχι μόνον…

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ o Απόστολος Τζιτζικώστας, προανήγγειλε τη δημιουργία μιας Επιτροπής «Σοφών» στην οποία θα συμμετέχουν όλοι οι πρώην πρωθυπουργοί, πρώην αρχηγοί και πρώην υπουργοί Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας και θα έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα για το κόμμα.

Και άλλη αλλαγή στο κόμμα, όμως, προτείνει ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: «Την 23η του μήνα και εφόσον λάβω την εντολή, θα ορίσω δύο αντιπροέδρους. Ο ένας θα έχει την ευθύνη για τον συντονισμό της κοινοβουλευτικής παρουσίας της παράταξης, ο άλλος θα έχει την ευθύνη για τον σχεδιασμό του εθνικού σχεδίου ανασυγκρότησης».

Δεν απέκλεισε, μάλιστα πως «δεν αποκλείει να προκύψουν οι αντιπρόεδροι από τους συνυποψήφιούς μου». Δήλωση που προκάλεσε την άμεση αντίδραση ενός εκ των συνυποψήφιων του και συγκεκριμένα του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Δεν κατεβαίνω στην εκλογική μάχη για να γίνω αντιπρόεδρος του κ.Τζιτζικώστα».

Σχετικές ειδήσεις