ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωνσταντοπούλου: Καταγγελία για διπλοεγγραφές τιμολογιών στα ταμεία της Βουλής

Κωνσταντοπούλου: Καταγγελία για διπλοεγγραφές τιμολογιών στα ταμεία της Βουλής

Σοβαρές καταγγελίες για τα οικονομικά του Ιδρύματος της Βουλής εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου κάνοντας λόγο για διπλοεγγραφές τιμολογίων, υποστηρίζοντας ότι τα ίδια έξοδα εμφανίζονται να καταβάλλονται και από το ταμείο της Βουλής και από το ταμείο του Ιδρύματος.

Για «μαγείρεμα» των οικονομικών στοιχείων του Ιδρύματος της Βουλής είπε σύμφωνα με πληροφορίες η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, στο οποίο, εκτός από τον νυν πρόεδρο του Κοινοβουλίου, μετείχαν και οι πρώην.

Σύμφωνα με τις ιδιες πληροφορίες, η κυρία Κωνσταντοπούλου ζήτησε να της προσκομίσουν όλα τα σχετικά παραστατικά και ανέφερε ότι υπάρχουν διπλοεγγραφές τιμολογίων, υποστηρίζοντας ότι τα ίδια έξοδα εμφανίζονται να καταβάλλονται και από το ταμείο της Βουλής και από το ταμείο του Ιδρύματος.

Ο κ. Βούτσης επιφυλάχθηκε να της απαντήσει την ερχόμενη εβδομάδα, ορίζοντας νέα συνεδρίαση του ΔΣ, ενώ ορισμένοι συμμετέχοντες, όπως ο πρώην πρόεδρος Δημήτρης Σιούφας, αναρωτήθηκαν αν η κυρία Κωνσταντοπούλου ανέλαβε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες την περίοδο της θητείας της.

Σχετικές ειδήσεις