ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας θα λογοδοτήσει για όσα έκανε στην Ελλάδα (photos)

Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας θα λογοδοτήσει για όσα έκανε στην Ελλάδα (photos)

Το πρόγραμμά του για το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και της Ελλάδας, παρουσίασε το βράδυ της Πέμπτης (29/10) στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, ο υποψήφιος για την προεδρία της «γαλάζιας» παράταξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης, μπαίνοντας στην κατάμεστη αίθουσα, αφού χαιρέτησε τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου, η οποία τον περίμενε στο χώρο της εκδήλωσης, έγινε δεκτός από χειροκροτήματα των φίλων και των ψηφοφόρων του.

georgiadis3

Βαδίζοντας μάλιστα σε αμερικανικά πρότυπα, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ δεν στήθηκε πίσω από ένα έδρανο, αλλά με ένα μικρόφωνο στα χέρια άρχισε να ομιλεί στους παρευρισκόμενους περπατώντας στη σκηνή του θεάτρου.

Στην ομιλία του, δε, αφού επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ και στην κυβέρνηση έστρεψε τα πυρά του εναντίον του πρωθυπουργού, τονίζοντας: «Τον Τσίπρα εγώ θα τον πολεμήσω σκληρά και θα λογοδοτήσει για τα όσα έκανε στην Ελλάδα».

georgiadis8

Παράλληλα, εξήρε το έργο της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά σημειώνοντας ότι αν δεν διακόπτονταν βίαια η θητεία της από τις εκλογές που προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, η Ελλάδα θα είχε βγει από το μνημόνιο και θα είχε εισέλθει στις αγορές.

Ακολούθως, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα και στις προτάσεις του για την επόμενη ημέρα, τη ΝΔ και το πολιτικό σύστημα της Ελλάδος, το οποίο κινείται σε επτά βασικούς άξονες οι οποίοι είναι οι εξής:

- Δημόσια διοίκηση και ηλεκτρονική διακυβέρνηση

- Υγεία και κοινωνική ασφάλεια

- Οικονομικό σχέδιο για την καταπολέμηση της ανεργίας, την ανάπτυξη στου τομείς της επιχειρηματικότητας και των αγροτών

- Εξωτερική πολιτική και εθνική άμυνα με στρατηγικές συμμαχίες και βασικός προσανατολισμός της Ελλάδας προ τη ΕΕ

- Εσωτερική ασφάλεια, μεταναστευτικό και δικαιοσύνη

- Ενέργεια, περιβάλλον, τουρισμός

- Εκπαιδευτική πολιτική, πολιτισμός και ΜΜΕ

georgiadis6

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε, τέλος, ότι θα πρέπει η ΝΔ να γίνει πιο αποτελεσματική, μεταρρυθμιστική, ριζοσπαστική, με περισσότερες νότες ευρωπαϊκού προσανατολισμού, συμβάλλοντας στο μέγιστο για την αλλαγή και την ανανέωση του πολιτικού συστήματος.

Σχετικές ειδήσεις