ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Κωνσταντοπούλου στον Φίλη!

Επίθεση Κωνσταντοπούλου στον Φίλη!

Από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιτίθεται στον υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη υποστηρίζοντας πως: «Δεν μπορεί να μάχεσαι το φασισμό και να απομειώνεις τη γενοκτονία».

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής ανέφερε πως: «Οι αρνητές διεθνών εγκλημάτων νομιμοποιούν την επανάληψή τους» χρησιμοποιώντας το παράδειγμα του Χίτλερ όταν εκείνος κόμπαζε το 1939: «Ποιος θυμάται σήμερα τη γενοκτονία των Αρμενίων;»

Η επίθεση–κριτική εναντίον του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη από την Ζωή Κωνσταντοπούλου, περιλαμβάνει τέσσερις αναρτήσεις στο twitter με λίγα δευτερόλεπτα διαφοράς δημοσίευσης μεταξύ τους.

«Η Αριστερά ιστορικά αντιπάλεψε τη λήθη και τη διαστρέβλωση και υπερασπίστηκε το δικαίωμα των λαών στην ειρήνη, με αλήθεια και δικαιοσύνη», γράφει η Ζωή Κωνσταντοπούλου και συνεχίζει σε ακριβώς επόμενη ανάρτησή της: «Η άρνηση της γενοκτονίας των Ποντίων, όπως η άρνηση κάθε διεθνούς εγκλήματος και η "επιμέτρηση" της φρίκης, προσβάλλει τα θύματα και τη μνήμη».

Κατέληξε λέγοντας πως: «Τελικά, οι αντιναζιστικές κορώνες Φίλη ήταν μικροπολιτικής κατανάλωσης. Δεν μπορεί να μάχεσαι το φασισμό και να απομειώνεις τη γενοκτονία».

Δείτε τις αναφορές της στο twitter στην παραπάνω Gallery

Σχετικές ειδήσεις