Πόλεμος Μαξίμου – Γιάννη Πανούση

Σε … μάχη χαρακωμάτων - με αλλεπάλληλες δηλώσεις και εκατέρωθεν διαρροές - εξελίχθηκε η κόντρα της κυβέρνησης με τον πρώην υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, ο οποίος κατήγγειλε ότι απειλείται από πολιτικούς που έχουν σχέση με την τρομοκρατία.
Πόλεμος Μαξίμου – Γιάννη Πανούση
3'

ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΝ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ – ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ

Το Μαξίμου εξέδωσε ανακοίνωση καλώντας τον κ. Πανούση να απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη, αντί για τα ΜΜΕ και να καταθέσει όσα στοιχεία διαθέτει.

Μάλιστα, κυβερνητικές πηγές αργά το βράδυ και μετά από νέες τοποθετήσεις του κ. Πανούση, ανέφεραν: «Η συνεχής ανακύκλωση δηλώσεων για το ίδιο θέμα, από τον κ. Πανούση στα ΜΜΕ, δεν έχει κανένα νόημα. Οι καταγγελίες γίνονται στην Δικαιοσύνη και όχι στα συγκροτήματα Τύπου».

Νωρίτερα, ο κ. Πανούσης, μιλώντας στο «Βήμα» είχε τονίσει, ότι μέλη της κυβέρνησης γνώριζαν τις καταγγελίες του, όπως επίσης και ότι όσοι τον απείλησαν δεν ήταν υπουργοί ή βουλευτές, αλλά ενεργά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως επίσης τόνισε, κάποιες από τις καταγγελίες αυτές έχουν παραδοθεί στον διοικητή της ΕΥΠ Ι. Ρουμπάτη.

Διευκρίνισε δε ότι δεν υπάρχουν απειλές από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που προσχώρησαν στο κόμμα του Π. Λαφαζάνη.

Την τελευταία απειλή κατά της ζωής τη δέχτηκε μόλις πριν από μία εβδομάδα, όπως είπε.

Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα, ο Γιάννης Πανούσης υποστήριξε πως: «Πολιτικοί που έχουν σχέση με την τρομοκράτες απειλούν τη ζωή μου»! Μάλιστα, ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ υποστηρίζει πως έχει παραδώσει σε συμβολαιογράφο λίστα με τα ονόματα όσων θεωρεί πως ενέχονται στην στοχοποίησή του για λόγους της προσωπικής του ασφάλειας και της οικογένειάς του. «Δεν τα έχω καταθέσει στον εισαγγελέα. Είναι μία μορφή ασφάλειας. Αν συμβεί κάτι κακό σε μένα, να ξέρουν τι έχει συμβεί», ισχυρίζεται ο πρώην υπουργός.

Στο διήγημα των μόλις εννέα σελίδων καταγράφονται σημαντικά γεγονότα και καταστάσεις για την θητεία των επτά μηνών του Γιάννη Πανούση στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και αποδεικνύεται σύμφωνα με τον ίδιον η ροή της σε βάρος του συνωμοσίας!

Πυρήνες της Φωτιάς: Φαιδρότητες τα όσα λέει ο Πανούσης

Ως «φαιδρότητες» χαρακτήρισαν τις καταγγελίες του ο πρώην υπουργού Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση, -Πολιτικοί που έχουν σχέση με την τρομοκράτες απειλούν τη ζωή μου-, με επιστολή τους που δημοσιεύτηκε σε ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου, φίλοι και αλληλέγγυοι των «Πυρήνων της Φωτιάς».

ΝΔ: Οι καταγγελίες Πανούση αφήνουν πολύ σοβαρές σκιέςΝΔ

Ανακοίνωση για τις καταγγελίες του Γιάννη Πανούση , εξέδωσε και η Νέα Δημοκρατία τονίζοντας πως «αφήνουν πολύ σοβαρές σκιές», ενώ συμπληρώνει πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας καλείται να ξεκαθαρίσει τη σχέση του.
«Τα όσα καταγγέλλει σήμερα ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης για σχέσεις πολιτικών με τρομοκράτες για την κατάσταση στις φυλακές, αλλά και την Αστυνομία, αφήνουν πολύ σοβαρές σκιές».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή