ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νικολόπουλος για υπόθεση Πανούση: Συμπτώματα μιας έρπουσας «μαφιοζοποίησης» της δημόσιας ζωής;

Νικολόπουλος για υπόθεση Πανούση: Συμπτώματα μιας έρπουσας «μαφιοζοποίησης» της δημόσιας ζωής;

Με σκληρή γλώσσα σχολίασε ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος την υπόθεση Πανούση, διαμαρτυρόμενος ταυτόχρονα για το γεγονός ότι ο ίδιος αντικαταστάθηκε από μέλος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.

Συγκεκριμένα, με δηλωσή του ο κ. Νικολόπουλος σημείωσε: «Αδυνατώ να αντιληφθώ γιατί αντικαταστάθηκα, από μέλος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ενώ κατά την χτεσινή συνεδρίαση - ζήτησα να διαλευκανθούν οι καταγγελίες Πανούση. Η αλήθεια σώζει. Πρέπει όλα τα ντοκουμέντα να δουν το φως της δημοσιότητας».

«Πρέπει να απαντήσουν ο κ. Πανούσης και ο κ. Ρουμπάτης εάν ήσαν και αυτοί λειτουργοί του «βαθέος κράτους» ή εάν έχουμε να κάνουμε με απλά συμπτώματα μιας έρπουσας «μαφιοζοποίησης» της «δημόσιας ζωής». Τι εξυπηρετεί η αντικατάσταση μου;» σημείωσε

Ως Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος δηλώνω ότι με όλες μας τις δυνάμεις «θα βάλουμε πλάτη», ώστε ο Πρωθυπουργός να τα καταφέρει και να καθαρίσει την «κόπρο του Αυγείου , όπως άλλωστε απαιτεί και ο Ελληνικός λαός» καταλήγει ο κ. Νικολόπουλος.

Σχετικές ειδήσεις