ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζιτζικώστας: Φοβάται τον διάλογο ο προσωρινός πρόεδρος της ΝΔ

Τζιτζικώστας: Φοβάται τον διάλογο ο προσωρινός πρόεδρος της ΝΔ

Κριτική στον πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη άσκησε σήμερα, Δευτέρα (16/11/2015) ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Απόστολος Τζιτζικώστας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ο προσωρινός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, για κάποιο λόγο, φοβάται τον διάλογο».

«Ο κ. Μεϊμαράκης κάνει και κάνει κάτι χειρότερο, κατά την άποψή μου. Εγώ προσωπικά τον τιμώ, είναι ένας άνθρωπος με 40 χρόνια ιστορίας στο κόμμα, αλλά διαφωνώ απόλυτα με τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται την υποψηφιότητά του, διότι αυτή τη στιγμή δεν διεκδικεί την ψήφο των νεοδημοκρατών, την απαιτεί στη λογική “εγώ είμαι πρόεδρος, έστω και προσωρινός”, κι αυτό είναι κακό για τη Δημοκρατία μας και για την παράταξή μας, στο τέλος - τέλος», πρόσθεσε ο Απ. Τζιτζικώστας σε δηλώσεις του προς τον ραδιοσταθμό Real FM.

Παράλληλα, ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση για τη στάση της στα εθνικά θέματα και τα ζητήματα ασφάλειας.

«Η χώρα μας κυβερνάται από μια ομάδα επικίνδυνων ανθρώπων για τα εθνικά μας θέματα και την ασφάλεια της χώρας. Εγώ ως υποψήφιος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, σας το λέω ξεκάθαρα, θα εστιάσει η ΝΔ το επόμενο διάστημα, σε αυτά τα ζητήματα, της ασφάλειας, των εθνικών θεμάτων πέρα από την οικονομία, πέρα από τα κοινωνικά θέματα», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικές ειδήσεις