ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζιτζικώστας για παραίτηση Σακελλαρίδη: Φάνηκε η ανικανότητα της κυβέρνησης

Τζιτζικώστας για παραίτηση Σακελλαρίδη: Φάνηκε η ανικανότητα της κυβέρνησης

Επίθεση στην κυβέρνηση αλλά με μηνύματα προς το εσωτερικό της ΝΔ, με αφορμή την παραίτηση Σακελλαρίδη εξαπέλυσε σήμερα, Πέμπτη (19/11/2015) ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο Απ. Τζιτζικώστας, σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του, τονίζει πως «η αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, όπως καταδεικνύει η σημερινή παραίτηση του Γ. Σακελλαρίδη, κάτω από το βάρος της ανικανότητάς της και της αποκάλυψης των ψεμάτων της στον ελληνικό λαό, είναι γεγονός και εξηγεί τον πανικό των συστημάτων που θέλουν να την κρατήσουν πάση θυσία όρθια».

Σύμφωνα με τον κ. Τζιτζικώστα είναι πλέον ξεκάθαρο ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί μια συρρικνωμένη και ενοχική Νέα Δημοκρατία, στάσιμη στη θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης».

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαλέξει ποιον θέλει για αντίπαλο στη Νέα Δημοκρατία ενώ εξαπολύεται επίθεση σε εφημερίδες, ραδιόφωνα, αλλά και την ΕΡΤ για την παρουσίαση δημοσκοπήσεων που όπως τονίζεται όλοι γνωρίζουν πόσο αναξιόπιστες είναι».

Το περιβάλλον του κ. Τζιτζικώστα κάνει λόγο για «χυδαίες επιθέσεις από συγκεκριμένο εκδοτικό συγκρότημα που επιχειρεί να παρέμβει απροκάλυπτα στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ» και πως «όλοι καταλαβαίνουν και τις σκοπιμότητες και τον πανικό τους και το ποια συστήματα εξυπηρετούνται από αυτές».

Μάλιστα, στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά σε ανάλογες επιθέσεις που είχαν δεχτεί οι κ.κ. Καραμανλής και Σαμαράς, επιθέσεις που η πλευρά Τζιτζικώστα αποδίδει στον πανικό.

«Καλά κάνουν και πανικοβάλλονται. Η αλλαγή που δεν επιθυμούν έρχεται την Κυριακή 22 Νοεμβρίου. Η Νέα Δημοκρατία θα ξαναγίνει μεγάλη. Για να σταματήσει την καταστροφική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικές ειδήσεις