ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πληρωμένη απάντηση» Νικολόπουλου σε Καμμένο: Το ποιος εξαπατά ποιον το γνωρίζει καλά ο λαός! (vids)

«Πληρωμένη απάντηση» Νικολόπουλου σε Καμμένο: Το ποιος εξαπατά ποιον το γνωρίζει καλά ο λαός! (vids)

Άμεση και... πληρωμένη ήταν η απάντηση του βουλευτή Αχαΐας και προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκου Νικολόπουλου στον ωμό εκβιασμό του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου,ο οποίος απείλησε τον κ. Νικολόπουλο με αποπομπή από την ΚΟ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων σε περίπτωση που καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο – έκτρωμα που ψηφίζεται απόψε στη Βουλή.

«Η πολιτική μου άποψη, θέση και στάση είναι γνωστή. Και δεν άλλαξε ποτέ: Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη! Δηλαδή, αυτό που λέγαμε όλοι προεκλογικά, με πρώτο τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο στις ομιλίες του. Τώρα, λέει, ήταν γνωστά τα “προαπαιτούμενα”. Ωστόσο, λησμονεί ο ίδιος, ότι τόσο προεκλογικά σε ομιλία του στην Πάτρα, όσο και μετεκλογικά μετά από συνάντηση του με τον Πρωθυπουργό, διερρήγνυε τα ιμάτιά του ότι δεν πρόκειται να αποδεχθεί τους πλειστηριασμούς. Κι ας γνώριζε τα “προαπαιτούμενα”», αναφέρει, σε δήλωσή του, ο κ. Νικολόπουλος, παραθέτοντας και τα χαρακτηριστικά βίντεο, τα οποία εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον κ. Καμμένο.

«Η στάση μου στη Βουλή ήταν, είναι και θα είναι ξεκάθαρη. Δεν πρόκειται να ψηφίσω, για να μην εξαπατήσω τον ελληνικό λαό! Όσο για το ποιος εξαπατά ποιον, ο Ελληνικός Λαός το γνωρίζει πολύ καλά. Εμένα από την πρώτη μέρα που με γνώρισαν οι πολίτες της Αχαΐας ως πολιτευόμενο έως και σήμερα - σχεδόν 30 χρόνια - μένω αμετακίνητος και απαράλλακτος, ασυμβίβαστος. Αυτό για άλλους είναι προτέρημα, για άλλους ελάττωμα. Όπως και να έχει έτσι είμαι, έτσι με ξέρουν οι συμπολίτες μου», προσθέτει ο κ. Νικολόπουλος και καταλήγει:

«Τώρα σχετικά με την έδρα μου. Αυτήν, τη δίνουν και την αφαιρούν μόνον οι πολίτες. Άλλωστε έτσι ακριβώς έπραξε ο Πάνος Καμμένος όταν έφυγε από τη Νέα Δημοκρατία και είχε δίκιο. Θα είχε και σήμερα δίκιο αν όντως είχαμε εκλεγεί με αυτό το πρόγραμμα που φέρνει το Ν/Σ, τότε ΝΑΙ, θα έπρεπε να παραδώσω την έδρα μου. Όμως εμείς εκλεχτήκαμε υποσχόμενοι την προστασία της πρώτης κατοικίας, την ενίσχυση των αδυνάτων και την μη επιβολή νέων φόρων. Αυτά δεν τα κάναμε... Έχω ήσυχη τη συνείδηση μου. Όσο για τα άλλα: Μεγαλοστομίες χωρίς αντίκρισμα. Η δική μας στάση είναι σαφής: Αρχή άνδρα δείκνυσι».