ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Πρέπει να φύγει ο Τσίπρας

Γεωργιάδης: Πρέπει να φύγει ο Τσίπρας

Πρώτη μου προτεραιότητα είναι να φύγει ο Αλέξης Τσίπρας απο Μαξίμου δήλωσε μεταξύ άλλων , ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε δηλώσεις του στο ραδιοσταθμό ΒήμαFM.

«Ως πρώτη μου προτεραιότητα έχω να φύγει ο Τσίπρας, διότι τον θεωρώ επικίνδυνο», είπε, μεταξύ άλλων ο κ. Γεωργιάδης, προσθέτοντας και τα εξής: «Δεν κινδυνεύει με άμεση χρεοκοπία σήμερα η χώρα, οι τράπεζες έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί και τα ομόλογα έχουν πληρωθεί. Δεν είμαστε τον Αύγουστο, όταν θα χρεοκοπούσαμε τη Δευτέρα. Αλλά Τσίπρας delenda est. Πρέπει να φύγει. Όσο μένει, δεν πάμε να ψηφίζουμε προαπαιτούμενα και μνημόνιο; Δεν γύρισε η οικονομία στην ύφεση; Δεν δόθηκαν οι τράπεζες κοψοχρονιά; Δεν κινδυνεύουμε τώρα να βγούμε από τη Συνθήκη Σένγκεν; Τι να τα κάνω τα προαπαιτούμενα; Τα θέλω να τα ψηφίζω για να μείνουμε στην Ευρώπη. Εάν είναι να τα ψηφίζω και να βγω από την Ευρώπη, να τα βράσω».

Επίσης συμπλήρωσε πως η κυβέρνηση «για να μην κάνει μεταρρυθμίσεις, τις ανταλλάσσει με φόρους και ο μόνος λόγος που δεν έχει εξεγερθεί ο κόσμος είναι διότι είναι κουρασμένος και διότι δεν βλέπει εναλλακτική λύση». Προσέθεσε πως αν ο ίδιος γίνει τελικά αρχηγός της ΝΔ θα δώσει τόσο γρήγορα τόση ταχύτητα και ενέργεια στη Ν.Δ., «η οποία δυστυχώς κοιμάται όρθια». «Λυπάμαι που το λέω αυτό, αλλά δεν μπορεί να δίνει τις τράπεζες κοψοχρονιά ο Τσίπρας και να το μαθαίνει η ελληνική κοινωνία από δέκα εκπομπές που κάνω και να ξυπνάει η ΝΔ μετά από 10-15 μέρες... Θα δώσω λοιπόν τόση ταχύτητα και τόση ενέργεια στη Ν.Δ. που όχι μόνο δεν θα θέλει να φύγει κανένας, αλλά επιπλέον θα αντιστραφεί πλήρως το κλίμα πολύ γρήγορα, διότι οι ιδέες στη ΝΔ είναι φρέσκιες και κυρίαρχες παντού», κατέληξε.