ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το... τερμάτισε ο Τσακαλώτος: «Αποκάλυψε» τους αριθμούς του Τζόκερ στη Βουλή! (vid)

Το... τερμάτισε ο Τσακαλώτος: «Αποκάλυψε» τους αριθμούς του Τζόκερ στη Βουλή! (vid)

Με επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ, Γιάννη Πλακιωτάκη ξεκίνησε την ομιλία του στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού 2016, ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Η συνέχεια ήταν... απολαυστική!

Θέλοντας να υπεραμυνθεί για τα σκληρά μέτρα που περιλαμβάνει ο προϋπολογισμός, ο κ. Τσακαλώτος άρχισε να κάνει... μαθήματα για την κλήρωση του Τζόκερ!

Συγκεκριμένα, απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Οικονομικών τους ζήτησε να απαντούν όταν τους ρωτούν για τον προϋπολογισμό «χρησιμοποιώντας μόνο τέσσερις αριθμούς: 25, 28, 33 και, ως τζόκερ, το 50».

«Το 25 είναι το ποσοστό που έπεσε το εθνικό εισόδημα τα χρόνια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, το 28 είναι το ποσοστό της ανεργίας, το 33 είναι το ποσοστό των Ελλήνων που είναι κάτω από το όριο ή κοντά στο όριο της φτώχειας», εξήγησε ο υπουργός Οικονομικών και απευθυνόμενος στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά είπε: «Γι’ αυτούς τους λόγους, γι’ αυτά τα νούμερα, θα πρέπει να περάσουν πολλά χρόνια μέχρι να μας κατηγορήσετε για αναλγησία».

Και δεν σταμάτησε εκεί: Ο υπουργός αποκάλυψε ότι «ο αριθμός – Τζόκερ, το 50, δηλαδή οι ποσοστιαίες μονάδες που έχουν χάσει Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ».

(σ.σ: Με 3+1 δεν... κάνουμε δουλίτσα, όμως, κύριε υπουργέ... Αποκαλύψτε μας και τους άλλους δύο αριθμούς του Τζόκερ για να... πάμε ταμείο και να πληρώσουμε και τους νέους φόρους που μας βάζετε με τον... περήφανο προϋπολογισμό σας!)

Ρoή Ειδήσεων