ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λεβέντης: Ο Τσίπρας είναι «ΠΑΣΟΚτζής»

Λεβέντης: Ο Τσίπρας είναι «ΠΑΣΟΚτζής»

Σταθερά αμετακίνητος παραμένει στη λύση της οικουμενικής κυβέρνησης ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης σε συνεντεύξη του στο Μega, χαρακτηρίζοντας πρωθυπουργό ως «ΠΑΣΟΚτζή» γιατί , όπως είπε έχει απορροφήσει πλήρως τη λογική της διατήρησης της «καρέκλας».

«Δεν απορρόφησε ο ΣΥΡΙΖΑ το ΠΑΣΟΚ αλλά το αντίθετο. Ο κ. πρωθυπουργός δεν είναι αριστερός αλλά πασοκτζής εφόσον θεωρεί αστεία τη συζήτηση περί οικουμενικής, αν αυτά που λέει δεν τα λέει για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να κλείσει τα σενάρια»

Επίσης ο κ. Λεβέντης τόνισε «περιμένω την εκλογή νέου προέδρου της ΝΔ για να συναντήσω και αυτόν και τον Τσίπρα και να τους προτείνω οικουμενική, και χαρακτήρισε, «παρά φύσιν» τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Επανέλαβε ότι η παρουσία Καμμένου με «τα στεφάνια που ρίχνει στα Ίμια και τις ομιλίες του για δολάρια καθιστά την υπόθεσή του λίγο μη συνεργάσιμη».

Τέλος σχολίασε την σχέση Τσίπρα-Καμμένου ότι είναι «μια συνεργασία που έχει ο ένας το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει και ο άλλος έχει πάρει δύο υπουργεία και κάθεται στη γωνία. Δεν ξέρω αν είναι αξιοπρεπής για τον Καμμένο η στάση αυτή».

Σχετικές ειδήσεις