ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΝΔ: Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Κυριάκος και το μελομακάρονο του Τσίπρα

Εκλογές ΝΔ: Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Κυριάκος και το μελομακάρονο του Τσίπρα

Ο βουλευτής της ΝΔ εκτιμά πως αν οι 404 χιλιάδες ψηφοφόροι του κόμματος ψηφίσουν με κριτήριο «ποιος θα είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός και ποιος είναι ποιο έτοιμος να κυβερνήσει, θα βγει ο Κυριάκος».

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον Alpha 989, ο Άδωνις Γεωργιάδης εκτίμησε και κάτι άλλο: «Και ο Βαγγέλης να βγει, θα είναι πολύ καλύτερος από τον Τσίπρα».

Επανέλαβε την πρόθεσή του να ψηφίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στον δεύτερο γύρο των εκλογών στη Νέα Δημοκρατία και ανέφερε ότι δεν μπορεί να υποδείξει τι θα κάνει ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Για τα εκτός της Νέας Δημοκρατίας, ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν παρέλειψε –με αφορμή το νέο ασφαλιστικό – να επιτεθεί στην κυβέρνηση. «Όσο κοιμισμένη και αν είναι η κοινωνία, θα ξυπνήσει και τότε Τσίπρας και Καμμένος δεν θα έχουν μέρος να κρυφτούν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για το ξεπούλημα του Αστέρα Βουλιαγμένης, απλά θύμισε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε το σχέδιο της προηγούμενης κυβέρνησης, παραμονή Πρωτοχρονιάς και «κανείς δεν μίλησε».

«Έφαγε ο Τσίπρας ένα μελομακάρονο, έφαγε έναν κουραμπιέ, έβαλε την υπογραφή του και τέρμα», κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σχετικές ειδήσεις