Θεοχαρόπουλος: Δεν ήταν ενήμερη η ΔΗΜΑΡ για την αποπομπή Γρηγοράκου

Newsroom Newsroom

Θεοχαρόπουλος: Δεν ήταν ενήμερη η ΔΗΜΑΡ για την αποπομπή Γρηγοράκου

Ισχυροποίηση των συλλογικών οργάνων ζήτησε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και βουλευτής Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μετά την διαγραφή του Λεωνίδα Γρηγοράκου.

Σε συνέντευξη Τύπου στην Καβάλα τόνισε: «Η ΔΗΜΑΡ δεν ήταν ενημερωμένη πριν την αποπομπή του Λεωνίδα Γρηγοράκου».

Σημείωσε επίσης ότι «προεκλογικά είχαμε πει ότι αυτό το νέο εγχείρημα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έχει ως στόχο να πετύχει ένα ενθαρρυντικό αποτέλεσμα στις εκλογές. Αυτό επιτεύχθηκε και το πρώτο βήμα έγινε. Συνεπώς από εδώ και στο εξής θα πρέπει να προχωρήσουμε με πιο γρήγορα βήματα, ώστε να δημιουργηθεί αυτός ο ισχυρός πόλος της σοσιαλδημοκρατίας, η κεντροαριστερά της λογικής και της ευθύνης, την οποία επιδιώκουμε για τη χώρα. Τα προβλήματα είναι πολλά στη χώρα αυτή τη στιγμή όπως και στην περιφέρεια. Εμείς αγωνιζόμαστε για την περιφερειακή ανάπτυξη και ειδικά έχουμε μιλήσει πολλές φορές και για την αγροτική ανάπτυξη. Δυστυχώς, σε όλα αυτά τα θέματα η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ. πάει πολύ πίσω τη χώρα».

Αναφερόμενος, τόσο στο αγροτικό όσο και στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, ο κ. Θεοχαρόπουλος, επισήμανε πως «τα μέτρα που σκοπεύει να φέρει η κυβέρνηση για τη φορολόγηση των αγροτών είναι εκτός κοινοτικού κεκτημένου, θα πλήξουν την εγχώρια παραγωγή και θα αυξηθούν οι εισαγωγές. Εμείς έχουμε καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις και τροπολογίες, έχουμε ζητήσει αλλαγές, όπως για το αγροτικό πετρέλαιο κίνησης, όμως σε πρώτο στάδιο δεν έχουν γίνει δεκτά. Θα πιέσουμε μέχρι τέλους για να δοθούν λύσεις. Όσον αφορά το Ασφαλιστικό, συναντηθήκαμε με τον κ. Κατρούγκαλο, συνομιλήσαμε μαζί του, του παρέδωσα τις προτάσεις τις οποίες έχουμε και του είπαμε ότι δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές μειώσεις συντάξεων και μέτρα που φέρνουν το αντίθετο αποτέλεσμα, όπως είναι η αύξηση των εισφορών που οδηγούν σε φαύλο κύκλο ύφεσης και ανεργία».

Παρούσα στη συνέντευξη Τύπου, η βουλευτής Δράμας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Χαρά Κεφαλίδου, τόνισε ότι «η διαγραφή του κ. Γρηγοράκου ήταν μια ατυχής στιγμή και θεωρώ ότι η προσπάθεια που γίνεται από την πλευρά της Δημοκρατικής Συμπαράταξης πρέπει να συνεχίσει χωρίς καμιά φοβικότητα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved