ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωράκης προς Φώφη: Οι παρατάξεις δεν δημιουργούνται με χειραψίες

Θεοδωράκης προς Φώφη: Οι παρατάξεις δεν δημιουργούνται με χειραψίες

Το Ποτάμι δεν θα συναινέσει στο κάλεσμα του ΠΑΣΟΚ για δημιουργία μιας μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης, καθώς όπως τονίζει, οΣταύρος Θεοδωράκης, οι παρατάξεις δεν δημιουργούνται με χειραψίες συμπληρώνοντας πως το ΠΑΣΟΚ δεν υπερασπίστηκε τις μεταρρυθμίσεις.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα τα ΝΕΑ, έκανε άνοιγμα σε προσωπικότητες που έχουν δείξει ότι τολμούν να κάνουν μεταρρυθμίσεις, και μεταξύ αυτών κατονόμασε τους Τάσο Γιαννίτση, Άννα Διαμαντοπούλου και Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης πρόσθεσε ότι δεν φοβάται τον Κυριάκο Μητσοτάκη, «αυτοί που πρέπει να φοβούνται είναι οι δεξιοί γιατί θα τους μεταμορφώσει σε κεντρώους».

Αναφερόμενος στον νέο πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε πως πέτυχε μία μεγάλη προσωπική νίκη, ενώ συμπλήρωσε ότι είναι επίμονος και δουλεύει με σχέδιο. «Αυτά πρέπει να τα εκτιμά κανείς» σημειώνει επίσης.

Τέλος προσθέτει πως «ο κύριος Μητσοτάκης για να μεταρρυθμίσει τη χώρα πρέπει πρώτα να μεταρρυθμίσει το κόμμα του».

Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα σημείωσε: «Στην περίπτωση του κ. Τσίπρα είναι πράγματι ειρωνεία να κυκλοφορεί αγκαζέ με τον κ. Καμμένο, να διευρύνει το κομματικό κράτος και να δηλώνει κεντροαριστερός».

Σχετικές ειδήσεις