ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωράκης: Το θλιβερό χαρτομάνι για τη φιέστα του ενός χρόνου ΣΥΡΙΖΑ

Θεοδωράκης: Το θλιβερό χαρτομάνι για τη φιέστα του ενός χρόνου ΣΥΡΙΖΑ

«Οι θλιβερές αφίσες του κ. Τσίπρα στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας κάνουν την επέτειο διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ακόμη πιο θλιβερή» αναφέρει ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης σε ανάρτηση στο Facebook το πρωί του Σαββάτου (23/01).

Διαβάστε το post του Θεοδωράκη:

«Αποτύχαμε σε όλα αλλά θα κάνουμε μια φιέστα. Να αγκαλιαστούμε μεταξύ μας, να νιώσουμε σημαντικοί γιατί στους δρόμους όλοι μας φωνάζουν πως τους προδώσαμε.

» Δεν ξέρω αν στο Ταε Κβον Ντο ο κ.Τσίπρας θα βρει το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη για τα μεγάλα ψέματά του. Δεν ξέρω αν στην εξέδρα θα ανέβει ξανά ο Καμμένος να σφιχταγκαλιαστούν. Δεν ξέρω αν θα φωνάξουν πάλι ότι το 2016 θα καταπλήξουν τον κόσμο (και η βλακεία εκτός από την επιτυχία προκαλεί πολλές φορές κατάπληξη).

» Δεν ξέρω αν θα κάνουν διαγωνισμό για το μεγαλύτερο λάθος τους -'λιάζονται και εξαφανίζονται' ή 'τι έγινε και αν κλείσουν οι τράπεζες'; Δεν ξέρω καν ποιοι θα εμφανιστούν στο στάδιο (πάντως και μόνο οι 1.901 μετακλητοί που διόρισαν να πάνε, οι εξέδρες θα γεμίσουν). Δεν ξέρω αν θα τον προλογίσει ο 'τζούνιορ Τσίπρας' της νεολαίας με ένα νέο ραπ που θα συνδέει το ΕΑΜ με τους φραπέδες και τα δημόσια ταμεία.

» Δεν ξέρω αν θα λείπει από την επέτειο ο Νικολόπουλος που το 2015 μετά από κάθε ψηφοφορία στη Βουλή φιλιόταν ζεστά με τον Παππά και τον Σκουρλέτη. Δεν ξέρω... Δεν ξέρω αν έχουν τσίπα.

» Το μόνο που ξέρω είναι ότι φέτος ένα χρόνο από τότε που 'η ελπίδα έρχεται' όλα μοιάζουν θλιβερά. Ακόμη και το θράσος τους.»

Σχετικές ειδήσεις