ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φάμελλος: Προσχεδιασμένα τα επεισόδια στη Νέα Ραιδεστό

Φάμελλος: Προσχεδιασμένα τα επεισόδια στη Νέα Ραιδεστό

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος αποδίδει τα επεισόδια της Κυριακής (31/01/2016) στην παρουσία κεντρικών πολιτικών και συνδικαλιστικών στελεχών από τον χώρο της αντιπολίτευσης.

Μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 FM, ο Σωκράτης Φάμελλος ισχυρίζεται ότι πριν από την εκδήλωση που είχε διοργανώσει ο ΣΥΡΙΖΑ είχαν ειδοποιηθεί τηλεοπτικοί σταθμοί με σκοπό να καταγράψουν , όπως το χαρακτήρισε, «θεατρικό σόου».

«Δεν ήταν απλά προσχεδιασμένο, είχε ανακοινωθεί στα μπλόκα ότι θα γίνει παρέμβαση από ντουντούκες. Το ξέραμε, μας είχαν ενημερώσει από το προηγούμενο βράδυ και μένα προσωπικά με πήραν τηλέφωνο», ισχυρίστηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Όταν ρωτήθηκε για το αν συμμερίζεται τις καταγγελίες του υπουργού Γεωργίας περί συμμετοχής ακροδεξιών στοιχείων στα επεισόδια στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης απάντησε πως: «Στη συγκεκριμένη εκδήλωση δεν υπήρχαν μέλη και στελέχη της Χρυσής Αυγής, γιατί γνωριζόμαστε στην περιοχή. Υπήρχαν από πολλούς πολιτικούς χώρους κεντρικά πολιτικά στελέχη που δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ και κεντρικοί συνδικαλιστές. Δεν υπήρχαν ακροδεξιά στοιχεία όπως για παράδειγμα στα επεισόδια της έκθεσης Agrotica».

Σχετικές ειδήσεις