ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης

Μητσοτάκης: Το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης

Ζητήματα που άπτονται του ελληνικού ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως η αύξηση της ανταγωνιστικότητάς του, η ενίσχυση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης, η εκπαίδευση και κατάρτιση επαγγελματιών, η ανάγκη ενημέρωσης των καταναλωτών και η ενίσχυση των ελληνικών επιχειρήσεων για την είσοδο σε νέες αναπτυσσόμενες θεματικές αγορές ηλεκτρονικού επιχειρείν, απασχόλησαν τη σημερινή συνάντηση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου, Δημήτρη Θεοφάνους.

Ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε ότι «το ελληνικό ηλεκτρονικό εμπόριο βρίσκεται σε διαρκή ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια και διαθέτει ακόμα μεγαλύτερες προοπτικές και δυνατότητες ανάπτυξης».

«Στόχος μας- σε συνεργασία με τον GRECA (Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου)- είναι η καθιέρωση του κλάδου ως έναν από τους βασικούς πυλώνες στήριξης της οικονομίας μας στο μεσοπρόθεσμο χρονικό διάστημα», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η τομεάρχης Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας της ΝΔ, Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου και ο γενικός διευθυντής του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου, Πάρης Κορωναίος.

Ρoή Ειδήσεων