ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις ΗΠΑ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στις ΗΠΑ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Το πρώτο του υπερατλαντικό ταξίδι όντας στο τιμόνι της Νέας Δημοκρατίας προετοιμάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος το σαββατοκύριακο θα επισκεφθεί τις ΗΠΑ, όπου θα έχει προγραμματισμένες συναντήσεις κυρίως με φορείς της ελληνικής ομογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Κυριακή (10/04/2016) ο πρόεδρος της ΝΔ θα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, όπου θα παραστεί στην παρέλαση των Ελλήνων της πόλης με αφορμή τον εορτασμό της εθνικής επετείου για την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Παράλληλα, ο Κ. Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, Δημήτριο, ενώ θα πραγματοποιήσει και σειρά επαφών με πολιτικούς και επιχειρηματικούς παράγοντες της ομογένειας στη Νέα Υόρκη.

Συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη σημειώνουν ότι «ο πρόεδρος της ΝΔ θα υπογραμμίσει την εκπεφρασμένη του άποψη για την ανάγκη συμμετοχής των ομογενών στις εθνικές εκλογές».

Το ταξίδι του προέδρου της ΝΔ στις ΗΠΑ έρχεται εν μέσω του πολεμικού κλίματος που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση, με τον Κ. Μητσοτάκη να εξαπολύει δριμύτατη επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

«Ο κ. Τσίπρας είναι αδιόρθωτος. Ζημιώνει τη χώρα. Κανείς δεν ελπίζει τίποτα από αυτόν. Για αυτό πρέπει να φύγει τώρα», δήλωσε χαρακτηριστικά χθες, Τετάρτη (06/04/2016) ο ίδιος σε τηλεοπτικό μήνυμά του.

Σχετικές ειδήσεις