ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Το τσίρκο του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την παράστασή του - «Να παραιτηθεί η κυβέρνηση»

ΠΑΣΟΚ: Το τσίρκο του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την παράστασή του - «Να παραιτηθεί η κυβέρνηση»

Ολομέτωπη επίθεση εξαπέλυσε με ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης, με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Ναυτιλίας, Θοδωρή Δρίτσα. για τον ΟΛΠ.

«Η παράσταση του τσίρκου της κυβέρνησης Σύριζα συνεχίζεται… Σήμερα είχαμε πρωινή παράσταση με νούμερο Θεόδωρου Δρίτσα», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του.

«Ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται να απολαμβάνει το θέαμα ως θεατής. Όμως αυτό που πραγματικά ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί είναι η χώρα, η οικονομία, η κοινωνία».

«Αφού, αποδεδειγμένα πια, δεν μπορούν να σοβαρευτούν, ας κατεβάσουν την κακόγουστη παράσταση, ελεος πια» καταληγει.

«Να παραιτηθεί η κυβένρηση»

Παραίτηση της κυβέρνησης και σχηματισμό νέας από την παρούσα Βουλή, καθώς, «η χώρα δεν αντέχει νέες πρόωρες εκλογές», ζητεί η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, με συνέντευξή της στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Όπως υποστηρίζει, εκείνο που διαπιστώνεται καθημερινά είναι η αδυναμία της κυβέρνησης να ανταποκριθεί στις ανάγκες της χώρας.

Πιστεύω πως η συνεννόηση είναι η μοναδική αξιόπιστη λύση στις σημερινές συνθήκες, λύση που μπορεί να δώσει η σημερινή Βουλή, προσθέτει.

Διευκρινίζει ότι σε αυτή τη νέα κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης απαραίτητα θα πρέπει να συμμετέχουν τα δύο πρώτα σε κοινοβουλευτική δύναμη κόμματα, που σήμερα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία.

Σχετικές ειδήσεις