Επεισοδιακή συνεδρίαση ΚΤΕ ΠΑΣΟΚ ελέω ταξί

Newsbomb

Επεισοδιακή αναμένεται ότι θα είναι η σημερινή συνεδρίαση του ΚΤΕ Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ, με τους ιδιοκτήτες ταξί να έχουν δώσει ραντεβού...

Επεισοδιακή αναμένεται ότι θα είναι η σημερινή συνεδρίαση του ΚΤΕ Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ, με τους ιδιοκτήτες ταξί να έχουν δώσει ραντεβού έξω από τη Βουλή και την εσωκομματική κόντρα να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το αίτημα των 21 βουλευτών για συνεδρίαση με τη συλλογή υπογραφών, αλλά και η πρωτοβουλία του γραμματέα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ κ. Β. Έξαρχου, ο οποίος με γραπτή του ανακοίνωση την προηγούμενη εβδομάδα πήρε εμμέσως αποστάσεις από τους χειρισμούς Ραγκούση, έχουν ενοχλήσει τον υπουργό Μεταφορών, ο οποίος παραμένει αμετακίνητος στις θέσεις του.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτηση του Πρωθυπουργού για το θέμα στη σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, όπου φημολογείται ότι ο κ. Παπανδρέου θα προσπαθήσει να αποσαφηνίσει την κατάσταση.

Αύριο το πρωί θα συνεδριάσει η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, όπου επίσης αναμένεται να θιγεί το θέμα, παράλληλα βέβαια με την πορεία κυβέρνησης, βουλευτών και κόμματος που είναι και το κύριο θέμα συζήτησης.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved