ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ερώτηση «βόμβα» Νικολόπουλου για το θάνατο του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου

Ερώτηση «βόμβα» Νικολόπουλου για το θάνατο του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου

Νίκος Νικολόπουλος: «Όταν χάνεται μία τεράστια προσωπικότητα, ο Ηγέτης του Ελληνορθόδοξου Λαού, ένας Δημόσιος Άνδρας τεραστίου Κύρους, όπως ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδος, η οποία είναι ΝΠΔΔ και αποτελεί επίσημο θεσμικό φορέα του Ελληνικού Κράτους, είναι απαράδεκτο (αν όχι δόλιο) να μην εξετάζονται εις βάθος από τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Δικαιοσύνης και της Έννομης Τάξης (Ιατροδικαστική Υπηρεσία, Αστυνομία και ΕΥΠ) οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προήλθε η ασθένεια κι ο θάνατος του».

Απίστευτες εξελίξεις, για πολιτισμένη χώρα!

H χρόνια και εκκρεμής υπόθεση του θανάτου του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου έρχεται εκ νέου στη Βουλή με ερώτηση του Προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκου Νικολόπουλου μετά την «περίεργη» απάντηση του Υπουργού Δικαιοσύνης ότι «σχηματίστηκε δικογραφία ... αλλά ετέθη στο αρχείο...», καθώς και μετά τις γνωστές αποκαλύψεις του π. Επιφανίου Οικονόμου, στενότατου συνεργάτη του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου, ο οποίος σε τηλεοπτική εκπομπή μεταξύ άλλων δήλωσε απερίφραστα ότι: «Ο Χριστόδουλος δεν έπρεπε να ζει και γι’ αυτό δεν ζει!».

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΣΗΜΙΤΙΚΗ... ΛΟΓΙΚΗ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

H νέα ερώτηση στη Βουλή έρχεται σε συνέχεια προηγούμενης, στην οποία ο Υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Παρασκευόπουλος του απάντησε ότι «ο οποιοσδήποτε πολίτης θεωρεί ότι έχει στη διάθεση του βάσιμα στοιχεία που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην εκ νέου διερεύνηση της υπόθεσης, μπορεί να τα θέσει υπόψη του Αρμόδιου Εισαγγελέα, ο οποίος και θα κρίνει αν συντρέχει λόγος για περαιτέρω έρευνα!».

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΕΣ...

Κουκούλωμα τέλος στις σοβαρές κρατικές υποθέσεις διαμηνύει ο Νίκος Νικολόπουλος προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης, προσθέτοντας ότι: «Μετά από 8 χρόνια λήθαργου από τις αρμόδιες διωκτικές κι εισαγγελικές Αρχές, οι πολίτες καθώς και οι Βουλευτές, δεν είναι ούτε εισαγγελείς, ούτε ιατροδικαστές, ούτε αστυνομικοί ερευνητές, ούτε διαπιστευμένοι πράκτορες της ΕΥΠ.

Οι πολίτες και οι βουλευτές δεν διαθέτουν ούτε την απαραίτητη νομική κάλυψη, ούτε τις γνώσεις, ούτε τα μέσα (οικονομικά και τεχνικά) για να προβούν σε ιατροδικαστικές έρευνες, σε εκταφές νεκρών, σε έρευνες τηλεφωνικού απορρήτου, επικοινωνίας με άλλες κρατικές υπηρεσίες, με ξένες αστυνομικές και μυστικές υπηρεσίες και εν γένει με όλες τις πιθανώς εμπλεκόμενες πηγές συγκέντρωσης πληροφοριών & στοιχείων για να τεκμηριωθεί εισαγγελικά μια σύνθετη κρατική υπόθεση όπως η εν θέματι».

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ... ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ!

«Είναι υποχρέωση μιας ευνομούμενης πολιτείας, είναι δουλειά των αρμόδιων Εισαγγελέων», τονίζει ο Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος επιμένει ότι «οι αρμόδιοι πρέπει να δώσουν τις δέουσες εντολές προς την Ιατροδικαστική Υπηρεσία για διενέργεια εκταφής/εξέτασης και συνάμα στις Αστυνομικές Αρχές και Υπηρεσίες Πληροφοριών για τη συγκέντρωση στοιχείων για το ποιοι ενδεχομένως ήταν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί που είχαν συμφέρον από την απώλεια της ζωής του Μακαριστού Χριστόδουλου. Εάν ζούσε ο Χριστόδουλος “ως καλός ποιμήν” δεν θα επέτρεπε στους λύκους να μας κατασπαράξουν...».

ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΩΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ;

Κατόπιν αυτών των γεγονότων, ο Ανεξάρτητος Βουλευτής τονίζει ότι «οι πολίτες έχουν βάσιμο λόγο να ανησυχούν ακόμη περισσότερο για την κατάσταση της Δικαιοσύνης, αφού γεννάται το απλό ερώτημα πως είναι δυνατόν να τίθεται στο αρχείο μία υπόθεση από τον Εισαγγελέα Εφετών.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΑΝ ΟΧΙ ΔΟΛΙΟ ... ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΥΟ ΚΑΡΚΙΝΟΙ

ΚΑΙ ΕΠΗΛΘΕ Ο ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ...

Στο αρχείο χωρίς πρώτα να έχει ερευνήσει κι αξιολογήσει έστω κι επιδερμικά τα στοιχεία, αφού ούτε έρευνα έχει κάνει για τις συνθήκες ασθένειας του Αρχιεπισκόπου (δύο ταυτόχρονοι πρωτογενείς καρκίνοι σε άσχετα σημεία), ούτε ιατροδικαστική έρευνα έχει διενεργηθεί επί της σορού, ούτε καν έχει ερευνήσει τις υποθέσεις στις οποίες επί τουλάχιστον 8 χρόνια πάρα πολύ συγκεκριμένα συμφέροντα τον πολεμούσαν σε συνθήκες ολοκληρωτικού και βρόμικου πολέμου».

ΠΟΣΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΕΙ...

«Γνωρίζετε εσείς κύριε Υπουργέ καλύτερα από εμένα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ν. Νικολόπουλος, «πόσες σημαντικότατες υποθέσεις τέθηκαν στο Αρχείο «κατ’ Άρθρον 43 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας» και έμειναν εκεί «κουκουλωμένες» και καταχωνιασμένες «στην κατάψυξη».

«Αυτό όμως δεν είναι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Είναι κάτι άλλο...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΤΟΜΗ

Στην περίπτωση του Μακαριστού Χριστοδούλου η ανεπίσημη αιτία θανάτου ήταν «δύο ταυτόχρονοι πρωτογενείς καρκίνοι».

Λέω δε «ανεπίσημη αιτία θανάτου», διότι σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας που κατατέθηκε στη Βουλή κατόπιν ερώτησης μου: «Oυδέποτε διενεργήθηκε νεκροψία και νεκροτομή»!

ΔΕΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΤΣΙ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ...

Πρέπει πλέον να αποκαλυφθεί ότι οι εξελίξεις στη χώρα μας σε σχέση με την απώλεια της Εθνικής Κυριαρχίας και της επιβολής των μνημονίων ξένης επικυριαρχίας σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής ξεκίνησαν από τη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών.

Δεν φτάσαμε εδώ τυχαία. Δεν φτάσαμε εδώ ξαφνικά.

Δεν φτάσαμε έτσι απλά να έχουμε Πρωθυπουργό το Γιωργάκη Παπανδρέου.

Δεν φτάσαμε με φυσιολογικό τρόπο στο 2016, με τη χώρα «υπό κατοχή» και τους πολίτες χωρίς επιλογές.

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ «ΠΡΙΟΝΙΖΟΝΤΑΝ» ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ

Ας αναλογιστούμε την «σκοτεινή» περίοδο 2006-2008, τότε που καιγόταν η Αθήνα και ζούσαμε τα Δεκεμβριανά τότε που βαλλόταν ποικιλοτρόπως ο Κώστας Καραμανλής (βλέπε πόρισμα ανακριτή Φούκα για το σχέδιο «Πυθία») και τότε θα καταλάβουμε πως χτυπιόταν καθημερινά κάθε επιφανής, καθάρια και πατριωτική προσωπικότητα, έτσι ώστε να επικρατήσουν τελικά οι λακέδες του αντιπατριωτισμού της νέας Τάξης Πραγμάτων.

Καραμανλής και Χριστόδουλος «πριονίζονταν» κάθε μέρα επί χρόνια, από πολύ συγκεκριμένα «παραμάγαζα» της εξουσίας (βλέπε συγκεκριμένα ΜΜΕ, «δημοσιογράφοι» και παραπολιτικές ορντινάντσες).

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΑΡΝΟΥΝΤΑΝ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΘΕΜΑ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΥΘΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΦΟΥΚΑ...

Η υπόθεση του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου είναι εθνικής σημασίας, όχι μόνο γιατί χάθηκε ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδος κι ένας Μεγάλος Έλληνας, αλλά κυρίως διότι επειδή όπως και στην υπόθεση του Κώστα Καραμανλή (όπου κι εκεί αρχικά αρνούνταν ότι υπήρχε θέμα), τελικώς αποδεικνύεται ότι στη χώρα υπάρχει και δραστηριοποιείται ένα ξενοκίνητο, δόλιο παρακρατικό σύστημα, το οποίο αφού ρίχνοντας μια Κυβέρνηση κατέλυσε το πολίτευμα (το 2009), έστρωσε το δρόμο για τις μνημονιακές Κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων.

Εδώ όμως έρχεται ο θεσμικός και ουσιαστικός ρόλος της Δικαιοσύνης.

Επιτέλους, η Ελλάδα δικαιούται μια ανεξάρτητη και απολύτως τυφλή Δικαιοσύνη».

Ακολουθεί ολόκληρη η ερώτηση του Νίκου Νικολόπουλου:

Θέμα: «Περαιτέρω διερεύνηση της Υπόθεσης του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου»

Σχετικά με το εν θέματι ζήτημα και την απάντηση σας με αρ. πρωτ. 72/1-3-2016 που αφορούσε στην ερώτηση και ΑΚΕ υπ’ αρ. 2924/203/5-2-2016 που κατέθεσα, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις έως σήμερα ενέργειες σας.

Θα πρέπει συστρατευτούμε στον αγώνα για το κορυφαίο θέμα που ταλανίζει τη Δημοκρατία -και που “έδωσε ο Θεός” επιτέλους να ξεκινήσει να συζητείται- το οποίο είναι η αντιμετώπιση της διαφθοράς στη Δικαιοσύνη και το συχνότατο «καπέλωμα» αυτής από την εκτελεστική εξουσία ή από άλλα συμφέροντα.

Γνωρίζετε εσείς καλύτερα από εμένα, πόσες σημαντικότατες υποθέσεις τέθηκαν στο Αρχείο «κατ’ Άρθρον 43 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας» και έμειναν εκεί «κουκουλωμένες» και καταχωνιασμένες «στην κατάψυξη». Αυτό όμως δεν είναι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Είναι κάτι άλλο...

Όταν χάνεται μία τεράστια προσωπικότητα, ένας Δημόσιος Άνδρας τεραστίου κύρους, ο Πνευματικός Ηγέτης ενός Λαού, όταν αποδημεί ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδος η οποία είναι ΝΠΔΔ και αποτελεί επίσημο φορέα του Ελληνικού Κράτους, είναι απαράδεκτο (αν όχι δόλιο) να μην εξετάζονται εις βάθος από τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Δικαιοσύνης και της Έννομης Τάξης (Ιατροδικαστική Υπηρεσία, Αστυνομία και ΕΥΠ) οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προήλθε η ασθένεια κι ο θάνατος του.

Η έρευνα κανονικά έπρεπε να γινόταν αυτεπαγγέλτως κι όχι λόγω της ευαισθησίας των πολιτών ή ενός Βουλευτή.

Στην περίπτωση του Μακαριστού Χριστοδούλου η ανεπίσημη αιτία θανάτου ήταν «δύο ταυτόχρονοι πρωτογενείς καρκίνοι». Λέω δε «ανεπίσημη αιτία θανάτου», διότι σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας που κατατέθηκε στη Βουλή κατόπιν ερώτησης μου έλαβα την απάντηση ότι «ουδέποτε διενεργήθηκε νεκροψία και νεκροτομή»!

Μου απαντήσατε λοιπόν (με το υπ’ αρ. 72/1.3.2016) ότι στις 3/12/2013 η δικογραφία της Υπόθεσης του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών και την 14/2/2014 τέθηκε στο αρχείο κατ’ άρθρον 43 ΚΠΔ με έγκριση του τελευταίου. Περαιτέρω είχατε την ευγένεια να με ενημερώσετε ότι κατόπιν αυτής της εξέλιξης οποιοσδήποτε πολίτης, συμπεριλαμβανομένου εμού ως Βουλευτή θεωρεί ότι έχει στη διάθεση του βάσιμα στοιχεία που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην εκ νέου διερεύνηση της υπόθεσης, μπορεί να τα θέσει υπόψη του Αρμόδιου Εισαγγελέα, ο οποίος και θα κρίνει αν συντρέχει λόγος για περαιτέρω έρευνα.

Οι πολίτες όμως καθώς και οι Βουλευτές, όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι ούτε εισαγγελείς, ούτε ιατροδικαστές, ούτε αστυνομικοί ερευνητές, ούτε διαπιστευμένοι πράκτορες της ΕΥΠ, αφού δεν διαθέτουν ούτε την απαραίτητη νομική κάλυψη, ούτε τις γνώσεις, ούτε τα μέσα (οικονομικά και τεχνικά) για να προβούν σε ιατροδικαστικές έρευνες, σε εκταφές νεκρών, σε έρευνες τηλεφωνικού απορρήτου, επικοινωνίας με άλλες κρατικές υπηρεσίες, με ξένες αστυνομικές και μυστικές υπηρεσίες και εν γένει με όλες τις πιθανώς εμπλεκόμενες πηγές συγκέντρωσης πληροφοριών & στοιχείων για να τεκμηριωθεί εισαγγελικά μια σύνθετη κρατική υπόθεση όπως η εν θέματι.

Αυτό είναι δουλειά των αρμόδιων Εισαγγελέων, οι οποίοι πρέπει να δώσουν τις δέουσες εντολές προς την Ιατροδικαστική Υπηρεσία για διενέργεια εκταφής/εξέτασης και συνάμα στις Αστυνομικές Αρχές και Υπηρεσίες Πληροφοριών για τη συγκέντρωση στοιχείων για το ποιοι ενδεχομένως ήταν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί που είχαν συμφέρον από την απώλεια της ζωής του Μακαριστού Χριστόδουλου.

Πως είναι δυνατόν να τίθεται στο αρχείο μία υπόθεση από τον Εισαγγελέα Εφετών, χωρίς πρώτα να έχει ερευνήσει κι αξιολογήσει επαρκώς και εκ βάθους τα καταγγελλόμενα, αφού ούτε έρευνα έχει κάνει για τις συνθήκες ασθένειας του Αρχιεπισκόπου (δύο ταυτόχρονοι πρωτογενείς καρκίνοι σε άσχετα σημεία), ούτε ιατροδικαστική έρευνα έχει διενεργηθεί επί της σορού, ούτε καν έχει ερευνήσει τις υποθέσεις στις οποίες επί τουλάχιστον 8 χρόνια πάρα πολύ συγκεκριμένα συμφέροντα τον πολεμούσαν σε συνθήκες ολοκληρωτικού και βρόμικου πολέμου.

Αναφέρω τις υποθέσεις που θα έπρεπε επιτέλους να διερευνηθούν συνδυαστικά με την υπόθεση της ασθενείας και θανάτου του Αρχιεπισκόπου:

1. Η Υπόθεση της μη αναγραφής του θρησκεύματος στις ταυτότητες και ποια ξένα κέντρα συμφερόντων κι εξουσίας καθώς και τα εγχώρια παραμάγαζα τους κρύβονταν πίσω από την υπόθεση

2. Η συντονισμένη επίθεση και η λυσσασμένη προσπάθεια εμπλοκής τους στο «παραδικαστικό» (Ιαν. 2005 – υπόθεση Γιοσάκη)

3. Η ενορχηστρωμένη επίθεση λάσπης και η δήθεν εμπλοκή του στην Υπόθεση του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων (Βαβύλης – Πατριάρχης Ειρηναίος κτλ.)

4. Η κρίση με το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης

Πέραν των όσων έχουν αποκαλυφθεί τα προηγούμενα χρόνια από δημοσιεύματα και τηλεοπτικές εκπομπές για την υπόθεση των αιτίων θανάτου του Μακαριστού, αλλά και όσων έχω επίσημα καταγγείλει προσωπικώς με ερωτήσεις μου στη βουλή για το ζήτημα (ερωτήσεις: 6562/31.1.2013, 8137/701/7.3.2013 & 2924/203/5.2.2016), την 1η Φεβρουαρίου 2016, ο στενός συνεργάτης του Μακαριστού Χριστοδούλου, π. Επιφάνιος Οικονόμου προέβηκε σε μια συγκλονιστική δημόσια δήλωση, όντας καλεσμένος στον τηλεοπτικό σταθμό ASTRA, συγκεκριμένα μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Ο Χριστόδουλος δεν έπρεπε να ζει και γι’ αυτό δεν ζει!»

Πρέπει πλέον να αποκαλυφθεί στον καθένα -ασχέτως αν συμφωνούσε ή όχι με τον Μακαριστό Χριστόδουλο- ότι οι εξελίξεις στη χώρα μας σε σχέση με την απώλεια της Εθνικής Κυριαρχίας και της επιβολής των μνημονίων επικυριαρχίας σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής ξεκίνησε από τη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών.

Δεν φτάσαμε εδώ τυχαία. Δεν φτάσαμε εδώ ξαφνικά. Δεν φτάσαμε έτσι απλά να αποκτήσουμε Πρωθυπουργό το Γιώργο Παπανδρέου. Δεν φτάσαμε με φυσιολογικό τρόπο στο 2016, με τη χώρα «υπό κατοχή» και τους πολίτες χωρίς επιλογές.

Αν τα πάρουμε με τη σειρά θα δούμε ότι πρώτα «έφυγε» ο Χριστόδουλος και μετά ακολούθησε ο Κώστας Καραμανλής (βλέπε πόρισμα ανακριτή Φούκα για το σχέδιο «Πυθία»). Πέραν του ότι και οι δυο ήταν Ηγέτες με καθάρια πατριωτική φωνή, τους συνδέει κάτι ακόμη: τo γεγονός ότι τους «πριόνιζαν» κάθε μέρα επί χρόνια πολύ συγκεκριμένοι «μπροστινοί» (βλέπε συγκεκριμένα ΜΜΕ, «δημοσιογράφοι» και παραπολιτικές ορντινάντσες).

Η Δικαιοσύνη οφείλει να εξετάσει τους «μπροστινούς» για να φθάσει στους ηθικούς αυτουργούς, τους εντολείς. Αυτούς που πραγματικά βρίσκονται πίσω από «το πανί κουκλοθέατρου». Ακολουθείστε το χρήμα. Αυτό είναι που προδίδει τις σχέσεις.

Δείτε για παράδειγμα από ποιους χρηματοδοτούνταν τα τηλεοπτικά κανάλια και θα καταλάβετε τι γραμμή έχουν.

Ψάξτε το χρηματοδότη μιας ΜΚΟ και θα καταλάβετε αμέσως τι είναι αυτό που πραγματικά προάγει αυτή η ΜΚΟ. Αν για παράδειγμα χρηματοδότης της είναι ένας άθεος παγκόσμιος κερδοσκόπος, που επί δεκαετίες παίζοντας με τις νομισματικές ισοτιμίες κατέστρεφε χώρες (προκαλώντας χιλιάδες θανάτους από πείνα και λοιμούς), ενώ σήμερα δίνει δωρεές και στήνει ΜΚΟ για την καταπολέμηση της ανεργίας ή χρηματοδοτεί αντάρτες στο όνομα της «ελευθερίας» για να ρίξουν μια κυβέρνηση, τότε καταλαβαίνουμε ότι το να «βγει από τη μέση» ένας Πνευματικός Ηγέτης δεν είναι δα και τίποτα δύσκολο για τέτοιους τύπους. Ούτε καν να βγει από τη μέση κοτζάμ Πρωθυπουργός δεν είναι πρόβλημα για τους τύπους αυτούς και τις «Υπηρεσίες» τους.

Όταν χρηματοδοτούν ολόκληρους εμφύλιους πολέμους για να ρίξουν μία κυβέρνηση, το να χρηματοδοτούν 5 τηλεοπτικά κανάλια και 50 «παπαγάλους» σε μια χώρα των 10 εκατομμυρίων θα είναι πρόβλημα;

Με αυτά τα 5 κανάλια και τους 50 «παπαγάλους» κατάφεραν να διαμορφώνουν την πολιτική ατζέντα επί 20 χρόνια και κατάφεραν να ρίξουν ακόμη και Κυβέρνηση!

Εδώ όμως έρχεται η Δικαιοσύνη. Μια ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και τυφλή συνάμα, έτσι ώστε να λειτουργεί ελεύθερα κι αυτεπαγγέλτως.

Η υπόθεση του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου είναι μιας τέτοιας τεράστιας σημασίας, όχι απλά και μόνο γιατί χάθηκε ένας λαμπρός Ιεράρχης κι ένας Μεγάλος Έλληνας, αλλά κυρίως διότι επειδή όπως και στην υπόθεση του Κώστα Καραμανλή (όπου κι εκεί αρχικά αρνούνταν ότι υπήρχε θέμα) τελικώς αποδεικνύεται ότι στη χώρα υπάρχει και δραστηριοποιείται ένα ξενοκίνητο, δόλιο παρακρατικό σύστημα, το οποίο αφού ρίχνοντας μια Κυβέρνηση έστρωσε το δρόμο για τις υπόδουλες μνημονιακές Κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων.

Κι αν η Δικαιοσύνη επιτελέσει το έργο της, διατάζοντας τη διερεύνηση της Υπόθεσης Χριστόδουλου ακόμη κι αν τελικά δεν καταφέρει να δικάσει, δεν πειράζει... τουλάχιστον θα ξέρουμε τι μας γίνεται.

Ο λαός θα έχει μάθει την αλήθεια για το ποιοι επί 14 χρόνια (1996-2000) ήταν το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.

Ας μην το μάθουμε κι αυτό από τα WikiLeaks...

Κατόπιν των ανωτέρω ερωτάσθε:

Θα κληθεί από τη Δικαιοσύνη να καταθέσει ο π. Επιφάνιος Οικονόμου για τις δηλώσεις που έκανε όπως ενδεικτικά ότι: «Ο Χριστόδουλος δεν έπρεπε να ζει και γι’ αυτό δεν ζει!»Θα κληθεί από τις Αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές ο π. Επιφάνιος Οικονόμου να καταθέσει ότι γνωρίζει σχετικά με όλους όσους έβλεπαν ως απειλή και ήθελαν να βγάλουν από τη μέση των Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο;Έχει διερευνήσει η Δικαιοσύνη εις βάθος την ταυτότητα και το ρόλο των πολέμιων του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου (οργανώσεις, ΜΚΟ, εγχώρια ΜΜΕ και δημοσιογράφοι) στην «υπόθεση των ταυτοτήτων» και την σύνδεση τους με ξένα κέντρα συμφερόντων;Σήμερα 15 χρόνια σχεδόν χρόνια μετά, έχει ερευνήσει η Δικαιοσύνη αν οι τότε πολέμιοι (φυσικά και νομικά πρόσωπα) του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου στη υπόθεση των «ταυτοτήτων» είναι κάτοχοι ή μέλη σε ΜΚΟ και από ποιες πηγές χρηματοδοτούνται αυτές οι ΜΚΟ;Θα διερευνήσει η Δικαιοσύνη επιτέλους 10 χρόνια μετά, τον δόλιο ρόλο όσων (ιδιαιτέρως τηλεοπτικών ΜΜΕ), συγκεκριμένων δημοσιογράφων και των ιδιοκτητών τους που πρωτοστάτησαν στη μακρόχρονη και συντονισμένη σπίλωση για δήθεν εμπλοκή του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου για την υπόθεση του «παραδικαστικού» και την υπόθεση Πατριαρχείου Ιεροσολύμων (Βαβύλης);Θα διερευνήσει η Δικαιοσύνη τις πηγές χρηματοδότησης και «μαύρων κονδυλίων» των δημοσιογράφων και ΜΜΕ που πρωτοστατούσαν επί τουλάχιστον 6 χρόνια (2000-20006) δολοπλοκώντας σε κάθε ευκαιρία εναντίον του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου; Έχει κληθεί από τις Εισαγγελικές Αρχές η κ. Δήμητρα Παπανδρέου, χήρα του τέως Πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου να καταθέσει όσα γνωρίζει για την «υπόθεση των ταυτοτήτων» (με ονόματα και διευθύνσεις) και της μη αναγραφής του θρησκεύματος στις ταυτότητες, αφού με δηλώσεις της στην εκπομπή του Γ. Τράγκα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ» στον ΣΚΑΪ ανέφερε ότι: «ο ίδιος ο Παπανδρέου θεωρούσε τον Κώστα Σημίτη πράκτορα ξένων συμφερόντων, των Γερμανών δηλαδή, και τον αδερφό του Σπύρο (που πριν λίγες μέρες έγινε και επίτιμος καθηγητής στο Διεθνές πανεπιστήμιο στην Θεσσαλονίκη) πράκτορα ξένων μυστικών υπηρεσιών και πως το εβραϊκό λόμπι είχε πει στον Παπανδρέου πως αν βγάλει το θρήσκευμα από τις ταυτότητες εκείνοι θα φρόντιζαν να βγει «λάδι» στο Ειδικό δικαστήριο», πράγμα που πέτυχε όταν ο Σημίτης έγινε Πρωθυπουργός;Θα ζητήσει η Δικαιοσύνη τη συνδρομή της ΕΥΠ στις έρευνες αυτές, αφού πλέον αποδεικνύεται (και μέσω WikiLeaks) πως κονδύλια ύψους πολλών δις δολαρίων διακινούνται ελεγχόμενα από μυστικές υπηρεσίες “funds”, έτσι ώστε να εξαγοράζονται συνειδήσεις σε χώρες και να επιβάλλεται σε βάθος χρόνου η «γραμμή» συγκεκριμένων συμφερόντων; Θα υπάρξει συνεργασία στη διερεύνηση του θέματος των διωκτικών αρχών της χώρας μας με αυτές άλλων χωρών και ενδεικτικώς της Ρωσίας, χώρα που βοήθησε πάρα πολύ σύμφωνα με δημοσιεύματα στην εξιχνίαση της υπόθεσης «ΠΥΘΙΑ»; Μετά και τις νέες εξελίξεις επί της υπόθεσης ασθενείας και θανάτου του Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου θα ερευνήσει η Δικαιοσύνη την υπόθεση στην κατεύθυνση της εξέτασης εάν ξένα και εγχώρια συμφέροντα δρούσαν συνωμοτικά και υπονομευτικά εναντίον του επιθυμώντας την πτώση από το αξίωμα του και τη φυσική του καταστροφή;Θα ερευνήσει η Δικαιοσύνη εάν τα ίδια «κέντρα συμφερόντων» που ενεπλάκησαν στην υπόθεση των «υποκλοπών» εναντίον του πρώην Πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή εμπλέκονται και στην υπόθεση της συστηματικής υπονόμευσης και ανελέητης “λάσπης” εναντίον του Μακαριστού Χριστοδούλου;Θα κληθούν από τη Δικαιοσύνη όσοι (επιφανείς ή μη) ιατροί, πρώην συνεργάτες του Μακαριστού Χριστοδούλου, δημοσιογράφοι και άλλοι, έχουν δημοσίως δηλώσει κατά τα τελευταία χρόνια (και σε τηλεοπτικές εκπομπές) με επιχειρήματα και στοιχεία ότι ο Αρχιεπίσκοπος είναι θύμα δολοφονίας;Κατόπιν των νέων στοιχείων θα εξετάσει επιτέλους η Δικαιοσύνη τον Ιατρικό φάκελο της υπόθεσης των δύο ταυτόχρονων πρωτογενών καρκίνων που εμφανίστηκαν στον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο με ενδελεχή έρευνα και κλήτευση όλων των ιατρών που κούραραν, παρακολουθούσαν και εγχείρισαν τον ασθενή συμπεριλαμβανομένης και της περιόδου που ήταν στο Μαϊάμι; Κατόπιν των παραπάνω θα δοθεί εντολή από τη Δικαιοσύνη για τη διενέργεια εκταφής και ιατροδικαστικής εξέτασης;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ : Πρόεδρο Αρείου Πάγου

Ο ερωτών βουλευτής

Νίκος Ι. Νικολόπουλος

Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος.

Σχετικές ειδήσεις