ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ασφαλιστικό 2016 - Live Blog: Ζωντανά η συζήτηση και η ψηφοφορία για το νέο ασφαλιστικό

Ασφαλιστικό 2016 - Live Blog: Ζωντανά η συζήτηση και η ψηφοφορία για το νέο ασφαλιστικό

Σε κλίμα έντασης και κόντρα στις ελπίδες και στις προσδοκίες του ελληνικού λαού οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝ.ΕΛ. βάζουν απόψε νέα ταφόπλακα στο επίπεδο ζωής των πολιτών με το ασφαλιστικό -φορολογικό νομοσχέδιο που προωθούν - Δείτε όλη τη διαδικασία όπως καταγράφηκε στο Live Blog του Newsbomb.gr   

Εν μέσω τεταμένου κλίματος μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης που θα διεξαχθεί και σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ. ψηφίζουν «Ναί σε όλα» για τα μέτρα 5 δισεκατομμυρίων ευρώ! Άγρια κόντρα μεταξύ του Πάνου Σκουρλέτη και των βουλευτών της Χ.Α. Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού οδήγησε σε προσωρινή διακοπή της συνεδρίασης (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Η συζήτηση για το ασφαλιστικό – φορολογικό νομοσχέδιο που φέρνει νέα επώδυνα βάρη τουλάχιστον 5 δισ. ευρώ για μισθωτούς, ελεύθερους επαγγελματίες και συνταξιούχους ξεκίνησε λίγο μετά τις 10 το πρωί και αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά τα μεσάνυχτα με την διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας.

Η συζήτηση αναλώθηκε σε πολιτικές αντεγκλίσεις μεταξύ του Κ. Μητσοτάκη και του Α.Τσίπρα.

Αίσθηση προκάλεσαν οι αναφορές του Αλέξη Τσίπρα ότι δεν μειώνονται οι συντάξεις ούτε ένα ευρώ και ότι τους επόμενους μήνες προβλέπει ανάπτυξη - ελατήριο, παρά το γεγονός ότι όλοι οι οικονομικοί αναλυτές θεωρούν τα μέτρα που ψηφίζει η κυβέρνηση υφεσιακά (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ)

Διαβάστε αναλυτικά όλες τις εξελίξεις όπως τις κατέγραψε το Live Blog του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις