ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χάος στη Βουλή - Παππάς σε Σκουρλέτη: Να προσέχει η οικογένειά σου...

Χάος στη Βουλή - Παππάς σε Σκουρλέτη: Να προσέχει η οικογένειά σου...

Έντονη η αντίδραση του υπουργού Περιβάλλοντος: «Πήγαινε να πουλήσεις προστασία σε κανένα μαγαζί»

Σκηνές... απείρου κάλους εκτυλίχθηκαν για μια ακόμα φορά στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

Αυτή τη φορά πρωταγωνιστές ήταν ο υπουργός Περιβάλλοντος κ. Πάνος Σκουρλέτης.

Αφορμή ήταν αντιπαράθεση του Γ. Λαγού με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της διαφωνίας του υπουργού Περιβάλλοντος Πάνου Σκουρλέτη και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά.

Ο τελευταίος απάντησε στον υπουργό ύστερα από επεισόδιο που είχαν νωρίτερα. Ο κ. Σκουρλέτης του επεσήμανε ότι νωρίτερα είχε πει ότι «να προσέχει η οικογένειά σου». «Ποτέ», υποστήριξε ο Χρήστος Παππάς.

Ο βουλευτή της Χ.Α. στη συνέχεια έκανε λόγο «για ιδεολογήματα τα οποία στηρίχθηκαν σε εκατομμύρια νεκρούς και στα γκούλακ», ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «συντάσσεται με τις δυνάμεις κατοχής των δανειστών».

«Είστε υμνητές της δικτατορίας, υπερασπίζεστε ότι τα κρεματόρια, τις διώξεις και ότι επαχθές έχει υπάρξει στην ιστορία. Εσείς οι ίδιοι ενέχεστε σε δολοφονίες σας γνωρίζει καλά ο λαός» είπε ξεκινώντας την ομιλία του ο κ. Σκουρλέτης και τόνισε ότι «αυτές οι μαύρες κραυγές δεν θα πνίξουν τη φωνή της δημοκρατίας».

Ακολούθησαν διαμαρτυρίες και φωνές από τα έδρανα των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, με τον υπουργό Περιβάλλοντος να απαντά, «πηγαίνετε να πουλήσετε προστασία σε κανένα νυχτομάγαζο».

Στον διάλογο παρενέβησαν ο Γιάννης Λαγός και ο Ηλίας Παναγιώταρος φωνάζοντας πολλές φορές προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ «είσαι βλάκας», «ντροπή σου», «κολλητοί με τους τρομοκράτες έχετε γίνει» κ.α. Μάλιστα ο Γ. Λαγός σηκώθηκε όρθιος με αποτέλεσμα ο Γ. Λαμπρούλης να διακόψει την συνεδρίαση και να καλέσει την φρουρά για να βγάλει έξω από την αίθουσα τον Γ. Λαγό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Σχετικές ειδήσεις