ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Καρφιά» Άδωνι σε Κυριάκο για την αποχώρηση της ΝΔ από τη συζήτηση για τις off shore

«Καρφιά» Άδωνι σε Κυριάκο για την αποχώρηση της ΝΔ από τη συζήτηση για τις off shore

Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ανέφερε στον ραδιοσταθμό Βήμα ότι «εκ του αποτελέσματος κρίνονται όλες οι αποφάσεις. Εκείνη τη στιγμή η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ έκρινε ότι πρέπει να αποχωρήσει, κυρίως, γιατί υπήρχε μία διακωμώδηση όλης της διαδικασίας από τον τρόπο που το χειριζόταν ο ΣΥΡΙΖΑ, που είναι πραγματική. Από τη φασαρία που έγινε εκ των υστέρων, φαίνεται ότι ενδεχομένως να μην ήταν σωστή αυτή η απόφαση. Αυτό, όμως, είναι μετά Χριστόν, προφήτες μπορεί να γίνονται όλοι».

Αντιθέτως, ο κ. Μάκης Βορίδης, μιλώντας στον ίδιο σταθμό, σημείωσε: «Αυτό κρίνεται. Εγώ νομίζω ότι ήταν σωστό, αλλά επιτρέψτε μου να σας πω, τι ήταν εκείνο που υπαγόρευσε αυτήν τη στάση, διότι εγώ σε αυτή τη συζήτηση δεν μένω. Διότι τα καραγκιοζιλίκια του κ. Τσίπρα δεν μπορούμε να τα νομιμοποιούμε συνεχώς. Και ο κ. Τσίπρας, οφείλει κάποια στιγμή να αντιληφθεί, ότι το Κοινοβούλιο δεν είναι χώρος για να τον εξευτελίζει. Γιατί αυτά είναι ξεφτίλες, όταν έρχεσαι δέκα μέρες μετά και ψηφίζεις το ακριβώς αντίθετο, εσείς μου λέτε, "μείνε μέσα να του το πεις. Και εγώ σας λέω, έχει κανένα νόημα; Γιατί, δεν ξέρει τι κάνει; Προφανώς, ξέρει τι κάνει. Και θα σας πω και κάτι ακόμη χειρότερο, για να καταλάβετε το μέγεθος τώρα, γιατί προσέξτε: Αφού το κάνει αυτό, έχει μεσολαβήσει προφανώς η επιεικής ρύθμιση, όποιοι ήταν να "ξεπλυθούν", "ξεπλύθηκαν" και έρχεται τώρα, προφανώς, σε εντελώς μη νοήμονες, πια, απευθυνόμενος και κάνει τον "καμπόσο", φέρνοντας την εξαιρετικά, δήθεν, υπερβολική ρύθμιση».

Επίσης, ο κ. Γεωργιάδης επέκρινε την κυβέρνηση για την αρχική ρύθμιση που ψηφίστηκε όπως είπε «κρυφά» με στόχο «να ξεπλύνεις κάποιους δικούς σου», ενώ επιτέθηκε και στον επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκη, τονίζοντας: «Οπισθοχώρησε και μου έκανε τρομερή εντύπωση που ο Σταύρος Θεοδωράκης, που εκπροσωπεί ένα κόμμα μεταρρυθμιστικό, κάθισε και ψήφισε αυτήν την ανοησία και που το ΠΑΣΟΚ, ένα κόμμα έμπειρο, 40 χρόνια στη Βουλή, ψήφισε αυτήν την ανοησία. Για να δείτε, πως ο λαϊκισμός παρασύρει όλη την ελληνική κοινωνία».

Σχετικές ειδήσεις