ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Σπίρτζης απαντά στη ΝΔ: Το νέο σενάριο θεατρικής πρόζας της είναι να ζητάει παραιτήσεις

Ο Σπίρτζης απαντά στη ΝΔ: Το νέο σενάριο θεατρικής πρόζας της είναι να ζητάει παραιτήσεις

Πόλεμος ανακοινώσεων έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και στον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη.

Στην αντεπίθεση περνάει ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης έπειτα από την ανακοίνωση της ΝΔ με την οποία ζητούσε την παραίτησή του για τις δηλώσεις που έκανε για την επένδυση στο Ελληνικό.

«Το νέο σενάριο της θεατρικής πρόζας της ΝΔ, είναι να ζητάει καθημερινά την παραίτηση ενός υπουργού της Κυβέρνησης» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο κ. Σπρίτζης.

«Η επικοινωνιακή πολιτική της Νέας Δημοκρατίας άλλαξε: Μετά την αποτυχημένη επικοινωνιακή καταιγίδα του ‘’λέτε ψέματα’’, μετά το ‘’ζητάμε εκλογές’’, το ‘’φύγετε τώρα’’, ‘’τις Off shore’’, τώρα παίζεται το έργο της επίσης αποτυχημένης επικοινωνιακής πολιτικής του ‘’Παραιτηθείτε’’, σημειώνει ο υπουργός.

«Όποια όμως τακτική κι αν ακολουθήσει η ΝΔ και οι συνοδοιπόροι της, δε μπορούν να καλύψουν τις ευθύνες τους για τον κύκλο της ύφεσης και την περιπέτεια που έχουν βάλει τη χώρα, από τις άθλιες πολιτικές που είχαν ακολουθήσει, από τους μηχανισμούς κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος, από τη διαφθορά στο δημόσιο τομέα, από τη διαφθορά και τη διαπλοκή των συμφερόντων που είχαν υπηρετήσει» λέει, συμπληρώνοντας:
«Εμείς θα συνεχίσουμε, με τη στήριξη του ελληνικού λαού και θα βγάλουμε τη χώρα, από την περιπέτεια που μας έβαλαν.
Μέχρι τότε, μέρα με τη μέρα, όποια στήριξη κι αν έχουν από τα γνωστά πια συγκροτήματα των ΜΜΕ και όποια επικοινωνιακή πολιτική κι αν ακολουθήσουν, το δικό μας μέλημα είναι ένα: "Όλα στο φως"».

Η απάντηση της Ν.Δ: Δεν υπάρχει τσίπα

«Ο κ. Σπίρτζης επιβεβαιώνει την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας: Δεν υπάρχει τσίπα» απαντά το γραφείο Τύπου της ΝΔ στον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Ρoή Ειδήσεων