ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ντοκουμέντα Μανώλη «καίνε» τον Ραγκούση

Ντοκουμέντα Μανώλη «καίνε» τον Ραγκούση
Το γαλάζιο στέλεχος, έδωσε στη δημοσιότητα νέα φωτογραφία...

Νέα πυρά μετά «φωτογραφιών», του Γραμματέα Συνδικαλιστικού της ΝΔ, Γιάννη Μανώλη, κατά του Γιάννη Ραγκούση.

Το γαλάζιο στέλεχος, έδωσε στη δημοσιότητα νέα φωτογραφία, που εικονίζει το νυν κορυφαίο στέλεχος τη κυβέρνησης να κρατά –κατά την περίοδο που βρίσκονταν στην αξιωματική αντιπολίτευση- πανό, με τον Γιώργο Παπανδρέου, υπέρ των εργατικών δικαιωμάτων.

«Ο κ. Ραγκούσης, χθες, ως κορυφαίος βουλευτής της αντιπολίτευσης, πρωτοστατούσε, μαζί με τον κ. Γιώργο Παπανδρέου, στο κλείσιμο δρόμων και λιμανιών. Σήμερα, ως Υπουργός του χάους, επιχειρεί να μεταφέρει αλλού τις δικές του ευθύνες για τις συνέπειες στον Τουρισμό και την Οικονομία.

Του θυμίζουμε ότι στις περιοχές που παρατηρούνται ακραίες αντιδράσεις που πλήττουν τον Τουρισμό και δημιουργούν προβλήματα στις άλλες κοινωνικές ομάδες, όπως Πάτρα και Ηράκλειο, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. έχει ισχυρή πλειοψηφία σε ποσοστά πάνω από 60% στους ιδιοκτήτες ταξί.

Ερωτάται ο κ. Ραγκούσης: Καθοδηγούνται από τη Ν.Δ. ή έτσι γαλουχήθηκαν από τον ίδιο και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. της αντιπολίτευσης;», διερωτάται το Γιάννης Μανώλης, επαναλαμβάνοντας τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευση πως οι ιδιοκτήτες των ταξί δεν πρέπει να κινούνται στη λογική του κοινωνικού αυτοματισμού κλείνοντας λιμάνια, αεροδρόμια και οδικούς άξονες, αλλά «να επιδεικνύουν υπευθυνότητα απέναντι στην ανευθυνότητα του κ. Ραγκούση».