ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Ισραήλ μεταβαίνει το Σάββατο (9/7) ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στο Ισραήλ μεταβαίνει το Σάββατο (9/7) ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Επίσκεψη στο Ισραήλ θα πραγματοποιήσει από το Σάββατο 9 Ιουλίου έως και τη Δευτέρα 11 Ιουλίου, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο των διεθνών επαφών του, όπου θα έχει συναντήσεις με την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας.

Αύριο, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ΄ και θα επισκεφθεί τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως. Την Κυριακή 10 Ιουλίου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Ισραήλ, Ρεουβέν Ριβλίν. Επίσης, θα επισκεφθεί προηγμένα ινστιτούτα, καθώς και start ups επιχειρήσεις.

Την Δευτέρα 11 Ιουλίου, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου και τον πρόεδρο της Βουλής Γιούλι Έντελστάιν. Ακόμα, θα έχει συνάντηση με την επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Ισραήλ, Ayelet Nahmias-Verbin, καθώς και με τη συμπρόεδρο του κόμματος Σιωνιστική Ένωση, Τζίπι Λίβνι.

Ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί και στη Ραμάλα, όπου θα συναντηθεί με την παλαιστινιακή ηγεσία. Τέλος, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί το Μουσείο του Ολοκαυτώματος Yad Vashem.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων