ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικουμενική με Βενιζέλο επικεφαλής θέλει ο Καρατζαφέρης

Οικουμενική με Βενιζέλο επικεφαλής θέλει ο Καρατζαφέρης
Την ανάγκη σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης διατύπωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γιώργος Καρατζαφέρης...

Την ανάγκη σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης διατύπωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, διευκρινίζοντας ότι «ποσώς με ενδιαφέρει ποιος θα είναι πρωθυπουργός».

Σε δηλώσεις στο Real fm, ο κ. Καρατζαφέρης πρότεινε να συμμετέχουν άνθρωποι ικανοί από όλα τα πολιτικά κόμματα, τις παραγωγικές τάξεις και την ακαδημαϊκή κοινότητα, ενώ χαρακτήρισε τον τον κ. Ευ. Βενιζέλο ως έναν από τους ελάχιστους που καταλαβαίνουν πράγματα στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τάχθηκε υπέρ του να τεθεί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών επικεφαλής της οικουμενικής.

Όσον αφορά τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Κώστας Καραμανλής ήταν κακός πρωθυπουργός», ενώ τόνισε ακόμη ότι «δεν είναι για πέταμα». «Δεν ξέρω πότε θα βρει τη δύναμη ή την ευκαιρία να ξαναχτυπήσει το κουδούνι της κεντρικής πολιτικής σκηνής» σημείωσε, θεωρώντας πως τώρα με τις εμπειρίες που έχει συλλέξει και «αν τα παθήματα του έγιναν μαθήματα θα είναι πιο αποτελεσματικός».

Σχετικά με το θέμα των ταξί και τις κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών τους που έχουν παραλύσει τη χώρα, επισήμανε ότι οι τουρίστες μετέφεραν αυτές τις εικόνες χάους στις χώρες τους. «Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά» είπε ο κ. Καρατζαφέρης.