ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραιτήσεις και στην ΕΡΤ ζητά η ΝΔ

Παραιτήσεις και στην  ΕΡΤ ζητά η ΝΔ
Μετά την αποπομπή του Γιάννη Ραγκούση για το «χάος» που δημιούργησε με το ζήτημα των ταξί, η ΝΔ ζητά τώρα τις παραιτήσεις και στελεχών της ΕΡΤ....

Μετά την αποπομπή του Γιάννη Ραγκούση για το «χάος» που δημιούργησε με το ζήτημα των ταξί, η ΝΔ ζητά τώρα τις παραιτήσεις και στελεχών της ΕΡΤ, με αφορμή την «απόκρυψη», όπως τη χαρακτηρίζει, σημερινού δημοσιεύματος του Ελεύθερου Τύπου, σύμφωνα με το οποίο το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Σερρών του ΠΑΣΟΚ, Στάθη Κουτμερίδη, αποτελεί έδρα της ΜΚΟ «Κοινωνικό Δίκτυο Πολιτών».

Η απάντηση Μόσιαλου, σε σχετική ερώτηση του Γιάννη Μιχελάκη -για το αν «η λογοκρισία αυτή, έχει την έγκρισή του;» και «αν όχι, τι σκοπεύει να πράξει»- και η ξεκάθαρη τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι δεν κάνει, ούτε θα κάνει παρεμβάσεις στο ενημερωτικό έργο της ΕΡΤ, πως δε θα υπάρχει εκπρόσωπός του στο νέο Δ.Σ. της εταιρείας και πως είναι αυτονόητο ότι η δημόσια τηλεόραση πρέπει να παρουσιάζει όλες τις ειδήσεις και απόψεις με ακρίβεια και αντικειμενικότητα, έφερε την άμεση αντίδραση της ΝΔ.

«Ο κ. Μόσιαλος παραδέχτηκε ότι οι διοικούντες την ΕΡΤ λογόκριναν, χωρίς αυτός να το γνωρίζει, τα Δελτία Ειδήσεων και απαγόρευσαν να μεταδοθεί ο,τιδήποτε αφορά στην σκανδαλώδη υπόθεση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Στ. Κουτμερίδη. Περιμένουμε να δούμε αν ο κ. Μόσιαλος, ως πολιτικός προϊστάμενος της Δημόσιας Τηλεόρασης, θα πράξει το καθήκον του και θα ζητήσει τις παραιτήσεις των υπευθύνων, για την απαράδεκτη αυτή ενέργεια», τόνισε ο Γιάννης Μιχελάκης.

Διαβάστε επίσης: «Καυγάς» ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για την ΕΡΤ