ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ - Χρηστίδης: Η κυβέρνηση είναι ένα τερατούργημα που θα καταρρεύσει

ΠΑΣΟΚ - Χρηστίδης: Η κυβέρνηση είναι ένα τερατούργημα που θα καταρρεύσει

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει σήμερα, Σάββατο (06/08/2016) το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τις προτάσεις του Αλέξη Τσίπρα για την αναθεώρηση του Συντάγματος, αλλά και τις αλλαγές που ψηφίστηκαν στο πλαίσιο του νέου εκλογικού νόμου.

«Η κυβέρνηση είναι ένα τερατούργημα που θα καταρρεύσει, όπως ακριβώς κατέρρευσε και το δήθεν αντιμνημονιακό μπλοκ», δηλώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Άποψη.

«Μία κολοβή προσπάθεια της κυβέρνησης να αποπροσανατολίσει» χαρακτηρίζει τον εκλογικό νόμο, κάνοντας γνωστό ότι το ΠΑΣΟΚ ετοιμάζει τη δική του πρόταση «μακριά από ιδεολογικά στρατόπεδα».

Σχετικά με τη συνταγματική αναθεώρηση ο κ. Χρηστίδης υπογραμμίζει, ότι ο «αν κ. Τσίπρας που έκανε μία ιδιαίτερα προβληματική συζήτηση, επιχειρήσει να χρησιμοποιήσει το Σύνταγμα για κομματικό του όφελος, οι δημοκρατικοί θεσμοί έχουν τις κατάλληλες ασφαλιστικές δικλίδες».

Τέλος, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ τοποθετεί χρονικά τις εξελίξεις στον χώρο της Κεντροαριστεράς στο προσεχές φθινόπωρο, εξαπολύοντας ταυτόχρονα επίθεση εναντίον του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, χαρακτηρίζοντάς τον «ντελάλη των κ. Τσίπρα και Καμμένου».

Σχετικές ειδήσεις