Όλγα Γεροβασίλη: Στη ΝΔ κλείνουν το μάτι στους εν δυνάμει αποτυχόντες του διαγωνισμού

Newsbomb

Στο στόχαστρο της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη, μπήκε η ΝΔ, καθώς σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα (01/09/2016) στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», δήλωσε ότι τη ΝΔ δεν ενδιαφέρεται για το τί είδους ενημέρωση θα έχουμε, αρκεί αυτή η ενημέρωση να εξυπηρετεί την ίδια.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος σημείωσε ότι από τη ΝΔ αρχικά είπαν ότι θα καταργήσουν τον διαγωνισμό. Αυτό δημιουργούσε μια σειρά ερωτημάτων, στα οποία η ΝΔ δεν ήταν σε θέση να απαντήσει, γι’ αυτό και άλλαξε θέση κάνοντας λόγο για επιπλέον νέες άδειες. Σύμφωνα με τη κ. Γεροβασίλη αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η αξιωματική αντιπολίτευση χρωστάει στο καθεστώς των καναλαρχών. Σε ερώτηση αν στη ΝΔ κλείνουν το μάτι στους εν στους εν δυνάμει αποτυχόντες του διαγωνισμού, η κυβερνητική εκπρόσωπος απάντησε καταφατικά.

Επέμεινε για μία ακόμη φορά πως μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών του διαγωνισμού, θα υπάρξει μια περίοδος προσαρμογής όσων αδειοδοτηθούν, η οποία θα είναι περίπου 90 μέρες το μέγιστο. Στη συνέχεια, το σήμα θα μεταφέρεται μέσω της DIGEA μόνο για τους σταθμούς που θα έχουν αδειοδοτηθεί.

Στην αναφορά του δημοσιογράφου ότι η κυβέρνηση έχει ανοίξει τρία μεγάλα μέτωπα (ο διαγωνισμός για τις άδειες, η ιδιωτική εκπαίδευση, και το ποδόσφαιρο) η κ. Γεροβσίλη τόνισε ότι στην κυβέρνηση ήξεραν για τον πόλεμο που θα αντιμετωπίσουν και μάλιστα όχι μόνο από το πολιτικό σύστημα. Ωστόσο εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι από τη σύγκρουση αυτή η κυβέρνηση θα βγει νικητής καθώς έχει τη στήριξη του ελληνικού λαού. «Το θέμα», όπως είπε η κ. Γεροβασίλη, «είναι ότι οι νόμοι, υπάρχουν για να βάζουν μία τάξη και τους νόμους αυτούς είναι υποχρεωμένοι να τηρούνται, είτε θέλουν, είτε δεν θέλουν κάποιοι».

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved