ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Μιχελάκης: Το ΠΑΣΟΚ επιβραβεύει τον κομματισμό

Γ. Μιχελάκης: Το ΠΑΣΟΚ επιβραβεύει τον κομματισμό
Νέες βολές Μιχελάκη στο ΠΑΣΟΚ, με αφορμή το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος»...

Νέες βολές Μιχελάκη στο ΠΑΣΟΚ, με αφορμή το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», σύμφωνα με το οποίο, ακόμη δύο στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Μαρωνίτης και ο κ. Μηλιώνης, ως επικεφαλής Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, εμπλέκονται στο σκάνδαλο των σχεδιαζόμενων ρουσφετολογικών προσλήψεων.

«Οι καταγγελίες μας ότι το ΠΑΣΟΚ στήνει μηχανισμούς για ρουσφετολογικές προσλήψεις, μέσω ΜΚΟ και εταιρειών-μεσαζόντων, επιβεβαιώνονται άλλη μια φορά. Αποδεικνύεται, έτσι, ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια άθλια μεθόδευση, που συνιστά πρόκληση για ολόκληρη την κοινωνία και εγείρει τεράστιο πολιτικό και ηθικό ζήτημα», σημειώνει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, υπενθυμίζοντας πως εδώ και ημέρες είχε καλέσει την κυβέρνηση να απαντήσει εάν, πέραν του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Στάθη Κουτμερίδη, εμπλέκονται στη «φάμπρικα του κομματικού ρουσφετιού» και άλλα στελέχη του, επισημαίνοντας ότι οι Μ.Κ.Ο. και οι εταιρείες-μεσάζοντες θα εισπράξουν από τα σχετικά Κοινοτικά Προγράμματα, περίπου 10 εκατ. ευρώ.

Ο Γιάννης Μιχελάκης τονίζει ακόμη ότι οι αποκαλύψεις της εφημερίδας δικαιώνουν τις υπόνοιες της ΝΔ πως η περίπτωση Κουτμερίδη δεν είναι μοναδική, υπογραμμίζοντας πως η κυβέρνηση, ‘‘αφού δημιούργησε με τις πολιτικές της στρατιές ανέργων’’, προσπαθεί τώρα να τους εκμεταλλευτεί, αναθέτοντας τα σχετικά κοινοτικά προγράμματα σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

«Ο κομματισμός και η ιδιοτέλεια επιβραβεύονται από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προκλητικά και πέρα από κάθε ηθικό φραγμό», καταλήγει το στέλεχος της λεωφόρου Συγγρού.