ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κεντροαριστερά - ΔΗΜΑΡ: Και ο Θεοχαρόπουλος εναντίον του Θεοδωράκη

Κεντροαριστερά - ΔΗΜΑΡ: Και ο Θεοχαρόπουλος εναντίον του Θεοδωράκη

Μία μόλις ημέρα μετά το καβγά που ξέσπασε ανάμεσα στη Φώφη Γεννηματά και τον Σταύρο Θεοδωράκη, με φόντο τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά, ήρθε η σειρά του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Θανάση Θεοχαρόπουλου, να «καρφώσει» τον επικεφαλής του Ποταμιού.

Μιλώντας στην ΕΡΤ1, ο κ. Θεοχαρόπουλος έκανε λόγο για «παλινωδίες και πισωγυρίσματα» του Ποταμιού και σημείωσε πως για πρώτη φορά υπάρχει ένα κοινό προγραμματικό πλαίσιο όλων, το οποίο συμφωνήθηκε έπειτα από τρίμηνη δουλειά. Εκεί δεν τέθηκε θέμα μετεκλογικών συνεργασιών, συμπλήρωσε και σημείωσε πως δεν μπορεί να καθορίζεται πως συνεργασία μπορεί να γίνει μόνο με τη ΝΔ.

«Ακόμη και τώρα», είπε ο κ. Θεοχαρόπουλος, «μπορούμε να προχωρήσουμε όλοι μαζί, με ενότητα, με στόχο μια ισχυρή προοδευτική παράταξη».

Τέλος, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είπε πως χρειάζεται ένας ισχυρός εκπρόσωπος της σοσιαλδημοκρατίας στη χώρα και δήλωσε βέβαιος ότι, στο τέλος, το πολιτικό κενό θα καλυφθεί και θα υπάρξει ισχυρός εκπρόσωπος της ομάδας σοσιαλιστών και δημοκρατών.

Σχετικές ειδήσεις