ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαξίμου: Περιμένουμε πύρινη καταγγελία της ΝΔ εναντίον του αρχηγού της

Μαξίμου: Περιμένουμε πύρινη καταγγελία της ΝΔ εναντίον του αρχηγού της

Με ειρωνική διάθεση και σε απάντηση στις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Γιώργου Κουμουτσάκου, ο οποίος νωρίτερα σήμερα, Δευτέρα (12/09/2016), είχε δηλώσει ότι ο πρωθυπουργός αυτοδιαψεύδεται ως προς το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών, το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού εξαπέλυσε δριμύτατη εναντίον της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ωρύεται από το πρωί η Νέα Δημοκρατία, ότι ο Πρωθυπουργός επιχειρεί να προκαταλάβει τις αποφάσεις του ΣτΕ για τις άδειες. Αντιλαμβανόμαστε ότι το γραφείο τύπου της Νέας Δημοκρατίας, θεωρεί παρέμβαση στην Δικαιοσύνη και τις δηλώσεις του ίδιου του κ. Μητσοτάκη», ανέφερε η ανακοίνωση του Μαξίμου.

«Στην πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΙ, ο κ. Μητσοτάκης είχε δηλώσει: “Αφήστε να δούμε καταρχάς, γιατί δική μου εκτίμηση είναι, κύριε Παπαχελά, ότι ο νόμος αυτός δεν πρόκειται να σταθεί στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Οποιοσδήποτε διαβάζει το Σύνταγμα καταλαβαίνει ακριβώς τι λέει ο συνταγματικός νόμος”. Περιμένουμε πύρινη καταγγελία από το γραφείο τύπου της ΝΔ εναντίον του αρχηγού τους», πρόσθεσε το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.