ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Στηρίζει Στουρνάρα και «κατακεραυνώνει» την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

ΝΔ: Στηρίζει Στουρνάρα και «κατακεραυνώνει» την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Δριμύτατη επίθεση εναντίον της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με φόντο τα περιστατικά στη Δικαιοσύνη (αποπομπή Ντογιάκου, εισαγγελική έρευνα στο γραφείο της συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα), αλλά και για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών, εξαπολύει σήμερα, Παρασκευή (16/09/2016) η Νέα Δημοκρατία.

«Την ώρα που η Κυβέρνηση αρνείται πεισματικά να δώσει στον Ελληνικό λαό και στους βουλευτές τα “πόθεν έσχες» των τεσσάρων νέων καναλαρχών και αποκαλύπτονται ιστορίες για γέλια και για κλάματα με “βοσκοτόπια” στην Ιθάκη, η παρέα του Μαξίμου επιτίθεται με σφοδρότητα στον Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδας κ. Γιάννη Στουρνάρα», επισημαίνει η Πειραιώς και προσθέτει ότι «κύκλοι της Κυβέρνησης, προχώρησαν σε απαράδεκτες διαρροές και άσκηση εξωθεσμικής πίεσης εναντίον του Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδας, προσβάλλοντας βάναυσα την ανεξαρτησία του θεσμού».

«Καλούμε τον κεντρικό τραπεζίτη της χώρας που έχει την ευθύνη για την ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία του τραπεζικού μας συστήματος, να συνεχίσει να επιτελεί το έργο του με συνέπεια και υπευθυνότητα, όπως ο ρόλος του επιβάλλει. Τον καλούμε να ολοκληρώσει τους πολύ σοβαρούς ελέγχους που βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν στην Τράπεζα Αττικής. Δηλώνουμε ότι τον περιβάλλουμε με την εμπιστοσύνη μας», υπογραμμίζει η ΝΔ.

Και καταλήγει: «Ελπίζουμε, τέλος, οι Εισαγγελικές αρχές να δείξουν τον ίδιο ζήλο που έδειξαν στην περίπτωση της συζύγου του κ. Στουρνάρα και να διερευνήσουν επιτέλους και τις καταγγελίες του κ. Καμμένου περί πιέσεων με μαύρα λεφτά για να πάρει ο κουμπάρος του νεοκαναλαράρχης κ. Καλογρίτσας την πολυπόθητη τηλεοπτική άδεια».

Ρoή Ειδήσεων