ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας προς…Τσίπρα: Ανασχηματισμός για να φύγουν τα βαρίδια!

Τσίπρας προς…Τσίπρα: Ανασχηματισμός για να φύγουν τα βαρίδια!

«Παραινέσεις» προς τον πρωθυπουργό απευθύνει εμμέσως ο εξάδελφός του και Γ.Γ. Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του υπουργείου Εξωτερικών Γιώργος Τσίπρας, προτείνοντας ανασχηματισμό.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα ΝΕΑ», ο κ. Γιώργος Τσίπρας σημειώνει «Χρειάζονται περισσότερες συνέργειες και μεγαλύτερος συντονισμός του κυβερνητικού έργου ίσως και με θεσμικό τρόπο. Μαζί με την αλλαγή προσώπων, κάτι τέτοιο θα δώσει περισσότερη ομοιογένεια και θα αφαιρέσει βαρίδια»

«Μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, με τη θετική και αρνητική εμπειρία του πρώτου επταμήνου που είχαμε τότε, μπορούσε η νέα κυβέρνηση να έχει σχηματιστεί με πιο αποφασιστικές επιλογές. Η εμπειρία αυτή υποδεικνύει την ανάγκη ενός ανασχηματισμού που θα δώσει νέα ορμή, θα επιταχύνει το κυβερνητικό έργο και θα το κάνει πιο συνεκτικό και συντονισμένο», προσθέτει επίσης.

Μάλιστα προτείνει να στελεχωθεί η κυβέρνηση και με στελέχη εκτός ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας: «Υπάρχει πλήθος έντιμων, συγκροτημένων και ικανών ανθρώπων, οι περισσότεροι όχι και τόσο επώνυμοι, στελέχη εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ που μπορούν να στελεχώσουν θέσεις στην κυβέρνηση και αλλού, να δώσουν πιο ουσιαστικά αποτελέσματα, να συνεργάζονται περισσότερο».

Σχετικές ειδήσεις