ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαμός στη Βουλή – Σφοδρή επίθεση Γεωργιάδη: «Είτε Σπρίτζης, είτε Σπίρτζης το ίδιο λαμόγιο είναι»

Χαμός στη Βουλή – Σφοδρή επίθεση Γεωργιάδη: «Είτε Σπρίτζης, είτε Σπίρτζης το ίδιο λαμόγιο είναι»

Σφοδρή επίθεση στον υπουργό Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, Χρήστο Σπίρτζη, εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντάς τον πρωταγωνιστή του «Καλογρίτσας gate» και «αρχιλαμόγιο».

Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι ο Χρήστος Σπίρτζης ήταν εκείνος που έδινε τα έργα στον Χρήστο Καλογρίτσα και «κανόνιζε τα δάνεια στην Τράπεζα Αττικής». Ο κ. Γεωργιάδης, επιτέθηκε στον κ. Σπίρτζη και είπε πως αντί να σηκωθεί να φύγει «έχει τα μούτρα να εμφανίζεται και στη Βουλή».

Οι αναφορές αυτές του κ. Γεωργιάδη, προκάλεσαν τις σφοδρές αντιδράσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, τους οποίους αποκάλεσε «υποκριτές και φαρισαίους», ενώ ο πρόεδρος της Επιτροπής ζήτησε να απαλειφθούν από τα πρακτικά της Βουλής οι συγκεκριμένες φράσεις του βουλευτή της ΝΔ, εναντίον υπουργών και συναδέλφων τους.

Όταν, όμως, ο προεδρεύων Κώστας Μπάρκας έσπευσε να διορθώσει τον κ. Γεωργιάδη λέγοντας ότι «ο υπουργός λέγεται Σπίρτζης και όχι Σπρίτζης όπως τον αποκαλείτε», ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αντέδρασε τονίζοντας «είτε Σπίρτζης, είτε Σπρίτζης το ίδιο λαμόγιο παραμένει. Μην σας πω αρχιλαμόγιο».

Δείτε το επίμαχο επεισόδιο στο βίντεο που ακολουθεί και συγκεκριμένα στο 8.42".

Σχετικές ειδήσεις