Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης έχει μπροστά του μακρό χρόνο παραμονής στην αντιπολίτευση

Newsroom Newsroom

Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης έχει μπροστά του μακρό χρόνο παραμονής στην αντιπολίτευση

Ανακοίνωση με «αιχμές» εξέδωσε το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού με αφορμή την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη για την επέτειο της ΝΔ για τα 42 χρόνια.

«Ο κ. Μητσοτάκης έχει μπροστά του μακρό χρόνο παραμονής στην αντιπολίτευση. Καλά θα κάνει να το συνειδητοποιήσει", σημειώνει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, ασκώντας δριμεία κριτική στον πρόεδρο της ΝΔ με αφορμή και τη σημερινή ομιλία του.

Συγκεκριμένα, το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού αναφέρει ότι «ο κ. Μητσοτάκης αδυνατεί να κρύψει το άγχος του», κάνοντας λόγο ειδικότερα για «το άγχος που του προκαλούν τα στοιχεία και οι προβλέψεις - ακόμα και σημερινές - για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας», «το άγχος του για το σταδιακό ξεσκέπασμα της διαπλοκής, που λεηλάτησε τις προηγούμενες δεκαετίες τον τόπο», «το άγχος του για την επιβολή της νομιμότητας στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο».

«Γι’ αυτό προσπαθεί να ανακόψει την πορεία της χώρας προς την έξοδο από την κρίση. Δυστυχώς γι’ αυτόν, δεν μπορεί να κάνει τίποτα περισσότερο από το να εκφωνεί ομιλίες όπως η σημερινή», τονίζεται στην ανακοίνωση.

«Θα του προτείναμε πάντως», συνεχίζει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, «να μετριάσει τις αναφορές του «στους τίμιους και εργατικούς Έλληνες», γιατί το μόνο που καταφέρνει είναι να θυμίζει στην κοινή γνώμη τα Panama Papers, αλλά και τα θαλασσοδάνεια του κόμματός του και του "Κήρυκα Χανίων"». Επιπλέον «θα του προτείναμε επίσης να μην παριστάνει τον χθεσινό όταν μιλάει για συντάξεις και καταστολή», επισημαίνοντας ότι «υπήρξε μέλος μιας κυβέρνησης που περιέκοψε έντεκα φορές τις συντάξεις και κατέφυγε σε ένα μαζικό, συστηματικό και διαρκές όργιο καταστολής εναντίον πολιτών, προκαλώντας τις αντιδράσεις ακόμα και της Διεθνούς Αμνηστίας».

«Ο κ. Μητσοτάκης έχει μπροστά του μακρό χρόνο παραμονής στην αντιπολίτευση. Καλά θα κάνει να το συνειδητοποιήσει», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.Ν.Λ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved