Μουζάλας: Είμαι στη διάθεση της Βουλής για τις συκοφαντίες που μου απευθύνονται

Newsbomb

«Ο κ. Βουδούρης παραιτήθηκε και η παραίτησή του έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο. Είμαι όμως στη διάθεση της Βουλής, εφόσον οι βουλευτές υιοθετήσουν αυτά που εγώ θεωρώ εγώ συκοφαντίες», είπε ο αν. υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, προαναγγέλλοντας ότι θα απαντήσει στις ερωτήσεις των βουλευτών που τον καλούν στη Βουλή για τις δηλώσεις Βουδούρη.

Σχετικά με τις καταγγελίες περί απευθείας αναθέσεων, ο κ. Μουζάλας απάντησε ότι ο ίδιος είναι αναπληρωτής υπουργός και δεν έχει κανένα δικαίωμα σε διαγωνισμούς, ούτε να υπογράψει οτιδήποτε - επομένως «δεν ισχύουν αυτό».

Εξάλλου, για τις καταγγελίες σε σχέση με τις μη κυβερνητικές οργανώσεις, ο κ. Μουζάλας δήλωσε πως είναι αδύνατον να έχει πρόσβαση στα χρήματα των μκο, διότι «δεν πήραμε ποτέ χρήματα ως χώρα από τα ευρωπαϊκά κονδύλια».

Αναφορικά με τα όσα είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο κ. Μουζάλας, είπε ότι ο επικεφαλής του Ποταμιού έχει λάθος πληροφόρηση. Τέλος, επισήμανε πως «δεν θα βρείτε ύποπτα πράγματα στο Προσφυγικό, ενώ τα ευρωπαϊκά κονδύλια διπλοεγκρίνονται από τις επιτροπές».

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved